Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Na novom CRO LinkedIn MeetUP-u o umrežavanju aktera različitih branši

Split Tech City

Split Tech City

17.10.2022.

Razveselila nas je vijest o održavanju još jednog CRO LinkedIn MeetUP-a u našem gradu, na kojem će se družiti mnogi kojima je upravo LinkedIn među omiljenim društvenim mrežama. 

Treće splitsko izdanje ovog poslovnog druženja, proizašlog iz inicijative mladih iz Zagreba za vrijeme korone,

održat će se 18.10. (utorak) s početkom u 18.30 sati u SPINIT inkubatoru za nove tehnologije (Matoševa 56).

Umrežavanjem do novih prilika

Tema je slična kao i prošli put, kad su o tome kako komunikacijom i umrežavanjem različitih djelatnosti doći do novih vrijednosti govorili Helena Budiša, Peter Hopwood i Ian Paligorić;

“Umrežavanje aktera različitih branši put je prema novim poslovnim prilikama” tema je meetupa na kojem će kao panelisti nastupiti Mirela Mravak (Codeasy), Damir Brčić (ICT županija) i Andrian Jurić (OptimoRoute).

Oni će, svatko iz svoje perspektive, prenijeti svoja iskustva s umrežavanjem te otkriti koliko su im ista pomogla u razvijanju karijere.

Važnost neverbalne komunikacije

Uz panel, predviđena je komunikacijska vježba Guya Pardillosa, koji je na prošlom izdanju svojim francuskim šarmom privukao i zadržao pažnju svih prisutnih.

Ovog će nas puta podučiti kako pravilno uskladiti verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

“Svaki pojedinac čije su verbalna i neverbalna komunikacija u koliziji šalje u javnost lošu sliku o sebi”, upozorava Guy.

Od virtualnih poznanstava do konstruktivnih susreta

Iza organizacije ovog meetup stoje tri poduzetnice – Tonkica Grubišić, Marija Pražen i Anita Palada.

Za cilj imaju povezivanje i umrežavanje članova različitih branši te žele da se virtualna poznanstva pretoče u konstruktivne susrete i razgovore.

“Prilika je za sve koji dođu na meetup da se upoznaju, umreže i aktiviraju nove poslovne prilike”, ističu organizatorice te dodaju da će se na meetupu govoriti i o mnogim drugim korisnim temama za osobni i profesionalni rast svakog pojedinca.

Na kraju izlaganja predviđeno je druženje i umrežavanje sudionika.

Sve detalje možete vidjeti na LinkedIn profilima organizatorica.

Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen i prijave su obvezne.

Vidimo se u SPINIT inkubatoru!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti