Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

CRO LinkedIn MeetUP u Omišu zasjenio sva dosadašnja izdanja

Romana Ban

Romana Ban

17.06.2022.

Svi “linkedinovci” zadnjih dana pričaju o 16. izdanju CRO LinkedIn MeetUP-a, održanom prošlog vikenda u Omišu.

Ne možemo prežaliti što nismo uspjeli otići, iako smo odavno bili pozvani.

Naime, jedan od troje organizatora ovog poslovnog druženja je naš član Hrvoje Bogdanović, za kojeg volimo reći da pripada našoj najvjernijoj publici jer je ove godine bio na gotovo svakom događaju koji smo organizirali. 🙂

Dva nezaboravna dana

Hrvoje je poduzetan mladi čovjek koji je s užitkom sudjelovao i u organizaciji prvih izdanja splitskog i omiškog CRO LinkedIn MeetUP-a.

Sad je svoje iskustvo, zajedno s Anteom Kaštelan i Gabrielom Sebom, pretočio u organizaciju događaja zbog kojeg su neki potegnuli čak iz drugih krajeva Hrvatske.

Gabriel Seba, Antea Kaštelan i Hrvoje Bogdanović

“Meetup je prošao iznad svih očekivanja. Program je počeo već u petak u restoranu Kaštil Slanica, gdje su se na domjenku uz rijeku Cetinu upoznali i podružili panelisti, donatori i gosti iz gotovo cijele Lijepe naše”, ponosno će Hrvoje.

Dan za networking čini razliku!

Pitali smo ga da nam otkrije više o detaljima koji su činili razliku, na što je spremno odgovorio:

“Htjeli smo da gosti dožive naš kraj svim osjetilima pa smo zbog toga cijeli program proširili na dva dana i gostima omogućili dodatne aktivnosti. Dan prije samog meetupa, kako sam već spomenuo, organizirali smo domjenak. Kako bismo im dočarali prirodne ljepote svoga kraja, preveli smo ih izletničkim brodom od omiškog mosta do restorana Kaštil Slanica. Brod je dio flote turističke agencije Lestrigon, vlasnice Matke Ivezić. U restoranu nas je Dunja Kadrić oduševila svojim odabirom jela i prezentacijskim stilom. Na stolu su se našli gotovo svi dalmatinski specijaliteti!”

Sad nam je još više žao što nismo uspjeli doći! 😀

Uvodni networking pokazao se kao izvrsna “taktika” za podizanje kvalitete glavnog dijela programa. Kako je Hrvoje rekao:

“Glavni akteri su se dobro upoznali na networkingu organiziranom dan ranije te je sutradan atmosfera bila prava domaćinska.”

Edukacija i umrežavanje sa stilom

Iako je prvotno bilo planirano da se glavni dio programa odvije na krovu Eol bara, zbog promjenjivih se vremenskih prilika ipak sve prebacilo u unutrašnjost. Međutim, kvaliteta i vrhunski doživljaj nisu izostali!

“U Eol baru sve je sudionike dočekao finger food iz restorana Rogač, slastice slastičarne Gemelli i savršeni kokteli Eol bara, za koje su zaslužni koktel-majstori Ivan Mistrić i Josip Ružić, a ovim putem zahvaljujemo i vlasniku Eol bara, Ivanu Mišetiću.”

Sudionici meetupa, njih 90-ak, redom su aktivni korisnici poslovne društvene mreže LinkedIn, a na ovom su eventu imali priliku poslušati razmišljanja iskusnih panelista.

Panel je moderirao Dragan Petric, direktor .debug developerske konferencije, IT stručnjak, glavni urednik časopisa Bug d.o.o. i televizijske emisiji Tech Radar. 

“Vidjela se profesionalnost na djelu”, ističe Hrvoje.

Panelisti su bili:

  • Marin Mrša, vlasnik i direktor tvrtke Peekator, s kojim razvija softver za istraživanje tržišta. Marin je i začetnik CRO LinkedIn MeetUP-a, a za ovu je priliku u Omiš došao direktno iz svog ureda u Londonu. 
  • Marin Kovačić, panelist s omiškom adresom, voditelj je tima splitskog ureda Rimac Technology u smjeru razvoja Toolboxa. Marin je među prvim zaposlenicima splitskog ureda te je vremenom napredovao do voditelja tima. 
  • Milan Ora, još jedan panelist s omiškom adresom, vlasnik je i direktor tvrtke Lognet d.o.o.. Riječ je o internetskoj platformi vezanoj za organizaciju prijevoza kamionima i dostavnim vozilima. 

Nakon zanimljivih priča panelista, red je došao na tombolu; slučajnim odabirom podijeljeno je 13 nagrada lokalnih proizvoda i nekoliko paketa osvježavajućeg pića Pipi Beverages, a glavna nagrada je bila slika akademske slikarice Vere Mekinić.

Omiš će se pamtiti!

Sudeći po svemu što smo čuli i vidjeli, vjerujemo da je ovo omiško izdanje CRO LinkedIn MeetUP-a zasjenilo sva dosad održana.

“Ostvaren je i glavni cilj meetupa, a to je  da povežemo poduzetnike iz regionalnog sa poduzetnicima iz lokalnog kraja. Ostvareno je puno kontakata i dogovoreno nekoliko zanimljivih kava. S nestrpljenjem čekamo rezultate. Red zabave, red panela i red biznisa. Dobitna kombinacija!”, zaključio je naš sugovornik.

Čestitamo organizatorskoj ekipi, u ime koje Hrvoje još jednom zahvaljuje svim sponzorima i donatorima na podršci. 

Vidimo se, ne sumnjamo, na nekom od sljedećih izdanja u Omišu! 🙂

Fotografije: CRO LinkedIn MeetUP Omiš

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Povezane novosti