Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Uvod u JHipster: Maurer Electronics Split organizira novi Coders’ Kitchen meetup!

Split Tech City

Split Tech City

04.12.2023.

Programere i sve koje zanima vrli ICT svijet, Maurer Electronics Split poziva na sljedeće izdanje Coders’ Kitchen meetupa, u kojem će te Maurerovi “kuhari” upoznati s JHipster open source platformom za napredno generiranje koda.

Coders’ Kitchen je ciklus zanimljivih razgovora i korisnih praktikuma o raznim tehnološkim temama, sponzoriranima od strane IT tvrtke Maurer Electronics Split.

U četvrtak, 7. prosinca 2022., s početkom u 19 sati u prostorijama PICS-a na splitskom FESB-u (Ruđera Boškovića 32), predavanje na hrvatskom jeziku “Uvod u JHipster” održat će Mladen Banović iz tvrtke Maurer Electronics Split (dio njemačke grupacije Bundesdruckerei).

JHipster je otvorena platforma za napredno generiranje koda koju koriste i podržavaju brojne svjetske kompanije za brzu izadu prototipa modernih web aplikacija ili mikroservisa, a posebno je pogodna i za eksperimentiranje i učenje raznih backend i frontend tehnologija kroz generirani kod zasnovan na predlošcima iskusnih seniora ili arhitekata iz JHipster zajednice otvorenog koda.

Glavni fokus ovog uvodnog predavanja bit će prikaz mogućnosti koje ovaj alat pruža pri učenju ili proširenju usvajanja znanja iz novih tehnologija, kroz analizu primjera generiranog koda u raznim tehnologijama, kroz primjere dobrih programerskih praksi i standarda u tim tehnologijama, te kroz brzo postavljanje kostura ili prototipa aplikacije otvorene arhitekture te njene integraciju s ostalim tehnologijama, što je često početnicima u novim tehnologijama i najteži (prvi) korak.

Prijave su otvorene ovdje.

Sponzor događanja, Maurer Electronics Split, i ovog će puta osigurati pizzu i piće kako bismo nakon predavanja i Q&A sesije mogli nastaviti ugodno druženje u prostorima PICS-a na FESB-u.

Vrijedi spomenuti i da, ako si zainteresiran/a za mogućnosti studentske prakse, studentskog usavršavanja kroz pohađanje interne Akademije i zapošljavanja koje nudi Maurer, možeš razgovarati s organizatorima nakon predavanja.

Vidimo se u četvrtak navečer!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti