Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Budi i ti dio Studentskog poduzetničkog inkubatora (SPI) – prijave su otvorene

SPI Split

SPI Split

05.10.2020.

Studentski poduzetnički inkubator otvara prijave za novu generaciju u akademskoj godini 2020./21.

Imaš ideju ili želiš biti dio poduzetničkog svijeta? Prijavi se!

Prijaviti se mogu studenti s poduzetničkom idejom ili projektom, mladi poduzetnici početnici i startupi do 2 godine starosti. Možete se prijaviti pojedinačno ili kao tim.

Prijave su otvorene do 22.11.2020., a vrše se putem linka.

Inkubator pruža studentima tehnički opremljen co-working prostor za rad u kojemu mogu razvijati svoje inovacije.

SPI svojim članovima kroz poslovnu akademiju odnosno kroz različite tematske edukacije i radionice na tjednoj bazi pruža uvid u proces realiziranja poduzetničke ideje.

Osigurana je i podrška mentora

Studenti cijelo vrijeme imaju mentorsku podršku u razvoju poslovnih modela i projekata. Mentori su profesori s Ekonomskog fakulteta i poduzetnici iz različitih sektora gospodarstva.

Isto tako imaju i priliku prisustvovati raznim eventima, imati podršku i pripremu za nacionalna i međunarodna studentska natjecanja i  sudjelovati  na međunarodnim  natjecanjima i konferencijama.

Tijekom cjelokupnog programa često se organiziraju i neformalna druženja u sklopu kojih svoje prve poslovne korake prezentiraju danas uspješni poduzetnici, što je ujedno i izvrsna prilika za networking odnosno upoznavanje i umrežavanje.

Poznati događaji i konferencije

Osim navedenog, SPI je organizator i mnogobrojnih događanja te konferencija, među kojima se ističu STup! (međunarodno sveučilišno startup natjecanje), Get in the Ring (natjecanje najinovativnijih poduzetnika s nagradnim fondom od 250 tisuća kuna i putom na svjetsko finale), GEW (Svjetski tjedan poduzetništva koji se obilježava svake godine trećeg tjedna u studenom, Smart City Challenge (hackathon na području pametnih tehnologija koji se organizira u suradnji s Gradom Splitom), Hack4Split (društveni hackathon kojem je cilj pronalazak rješenja za napredak naše lokalne zajednice).

Ukoliko imate dodatnih pitanja ista možete poslati na: spi@efst.hr

Podijeli


O autoru:

SPI Split

Studentski Poduzetnički Inkubator djeluje na Ekonomskom fakultetu u Splitu te je namijenjen svim proaktivnim i poduzetnim studentima Sveučilišta u Splitu, s ciljem promicanja poduzetništva mladih te povećanja uspješnosti njihovih poduzetničkih poduhvata.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti