Blog: crtica u životopisu ili pravi posao – ti svakako pobjeđuješ!

Gost nadolazećeg predavanja u sklopu STC Talks serije predavanja je Ivan Tominac, student digitalnog marketinga, novinar i bloger trenutno zaposlen u Poslovnom Dnevniku, a blog piše na Večernjakovoj blogosferi. Zapažen interes pokazuje za društveno odgovorne teme, a u budućnosti se vidi na čelu vlastite agencije.

Predavanje je na raspredu u petak, 02.04. s početkom u 17 sati, a za sudjelovanje preko Zoom platforme obvezna je registracija.

U 60ak minuta Ivan će nas svojom pričom uvesti u svijet bloganja i objasniti na koji nam način blog može pomoći prilikom stvaranja osobnog brenda, biti izvor dodatne zarade ili čak glavni posao.

Blogovi su danas baza networkinga i društvenih promjena, a prema istraživanju Dialog komunikacije blogeri u Hrvatskoj zarađuju između 3500 – 5500 kuna.

Bez obzira stoji li vam kao crtica u životopisu ili vam je pravi posao – svakako pobjeđujete!

Vidimo se!

Pripremite pitanja na koja još niste dobili odgovor i postavite ih 02.04. Ivanu – sigurni smo da nećete ostati razočarani!

 

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)