Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

BlockSplit pokreće seriju Web3 meetupa u Splitu

Split Tech City

Split Tech City

17.10.2023.

BlockSplit, najveća Web3 konferencija u srcu Mediterana, u partnerstvu s ETH Belgrade najavljuje prvi BlockSplit meetup.

Ovom inicijativom BlockSplit nastavlja svoju misiju izgradnje Web3 i lokalne tehnološke zajednice s aktivnostima tijekom cijele godine.

Prvi ETH Belgrade x BlockSplit DeFi Meetup održat će se 3. studenog 2023. u 18:00 sati u The Works coworkingu u Splitu.

BlockSplit meetupi imaju za cilj pružiti platformu za razmjenu znanja u području Web3, razmjenu iskustava i jačanje Web3 zajednice. Meetupi su otvoreni za sve blockchain entuzijaste i one koje zanima svijet decentraliziranih financija (DeFi).

ETH Belgrade x BlockSplit DeFi Meetup predstavit će dva istaknuta govornika iz DeFi prostora koji će sa sudionicima podijeliti svoja znanja i iskustva:

TokenBrice iz Liquityja – nezaustavljivi DeFi fan posvećen podršci rasta DeFi protokola koje pokreće nepromjenjivi kod. On je suosnivač DeFi France, DeFi strateg u Liquity Protocolu i LuchadoresNFT fanatik.

Kenny White iz Shell Protocol – osnivač i glavni ekonomist Cowri Labsa, poznat je po svom radu na osnivanju Shell Protocol-a. Shell Protocol utire put za budućnost internetskog novca, pružajući veliku likvidnost i zamjenjive LP tokene korisnicima.

Broj mjesta na meetupu je ograničan te BlockSplit i ETH Belgrade pozivaju sve zainteresirane da se registriraju i osiguraju svoje mjesto.

Prijave su obvezne ovdje.

Ovim meetupom BlockSplit započinje seriju Web3 meetupa u Splitu, a ETH Belgrade pokreće inicijativu gostujućih meetupa ‘ETH Belgrade x’.

BlockSplit je internacionalna Web3 konferencija u srcu Mediterana čiji je organizator UBIK – Hrvatska udruga za blockchain i kriptovalute. BlockSplit okuplja blockchain startupe, developere, istraživače, investitore, marketingaše, dizajnere i sve zainteresirane za razvoj Web3 tehnologija.

ETH Belgrade je dio Belgrade Blockchain Weeka. Ova trodnevna konferencija okuplja vrhunske umove i Ethereum entuzijaste kako bi podijelili znanje i potaknuli ideje koje će unaprijediti cijeli ekosustav. 

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti