Kupi ulaznicu i sudjeluj na trećem Split Tech City Festivalu!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

BipTalks meetup napokon stiže u Split! Mi ga ne propuštamo.

Split Tech City

Split Tech City

07.12.2022.

Izgleda da je sveti Nikola ove godine posebno široke ruke prema splitskoj tehnološkoj zajednici.

Naime, ovih nam dana stalno stižu pokloni u obliku informacija o odličnim događajima koji će se u našem gradu odvijati tijekom prosinca.

Meetup koji se ne propušta

Moramo priznati da se posebno veselimo događaju pod organizacijskom palicom tvrtke Infobip:

prvi BipTalks Split meetup održat će se 14.12. (srijeda) s početkom u 18 sati u The Works coworkingu.

Vjerujemo da već znaš za BipTalks meetupe, koji se redovito održavaju u drugim gradovima u regiji u kojima Infobip ima svoje urede (Zagreb, Vodnjan, Rijeka, Osijek, Sarajevo, Tuzla…).

Kroz ova rado posjećena druženja ekipa iz Infobipa želi publici približiti svoje metode i produkte te razmijeniti iskustva s kolegama.

Tako će biti i na prvom splitskom izdanju ovog meetupa!

Predavanje o skaliranju platformi

Osim u druženju i umrežavanju, imat ćemo priliku uživati u odličnom edukativnom sadržaju:

Petar Matan održat će predavanje “Kako skalirati platformu za sve – od Black Fridaya do državnih izbora?”

Petar će govoriti o izazovima koji se kriju iza „buzzworda“ kao što su – Multitenant, Global, High availability, Scalability.

Predstavit će i kako izgleda razvijati software-as-a-service (SaaS) rješenje – cloud Contact Centar, koji omogućuje komunikaciju agenata s klijentima. Naravno, sve to uz ispunjavanje visokih zahtjeva stabilnosti, otpornosti i brzine. 

Petar je Senior Software Engineer i u Infobipu radi već 3 godine. Ponajviše se bavi Backendom, uz periodične izlete na Frontend. Voli čiste logove i uredne aplikacijske metrike.

U razvoju SaaS (software-as-a-service) rješenja radi na različitim poljima – od message processinga sve do analitičkog dijela sustava.

Vidimo se u The Worksu!

Na prvi BipTalks Split meetup dobrodošli su svi koji žele zaviriti u veliki razvojni sustav te saznati s kakvim se izazovima u Infobipu svakodnevno susreću i kako ih (ne) rješavaju.

Broj mjesta je ograničen, a prijave su obvezne putem ovog obrasca.

Mi smo svoje mjesto već rezervirali, a ti? Vidimo se! 🙂
Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti