Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Bez osobne organizacije nema ni kvalitetne organizacije online poslovanja

Split Tech City

Split Tech City

11.09.2020.

U četvrtak, 17.09. od 18:00 ne propustite još jedan Instagram Live, jer nam u goste dolazi Anita Kanđera.

Anitu je iznimno teško opisati u samo jednoj riječi, pa čak i rečenici, s obzirom na širok spektar njenih interesa i poslova. 🙂

Nakon niza godina provedenih u marketingu i prodaji za druge tvrtke, prije 2 godine odlučila je dati otkaz i hrabro krenuti u novom, do tada nepoznatom, smjeru, pa tako zadnje 2 godine kreira sadržaj za vlastite klijente i gradi online zajednicu.

Ove izazovne 2020. godine odabrala je podijeliti stečeno znanje i pokrenula osnovni online program #biznisbootcamp, kao i napredni mentoring program #mojpravimoment@ za rad 1 na 1.

“Osim toga, posvećena sam umrežavanju i spajanju autentičnih kreativaca putem bloga i istoimene grupe „Autentični Kreativci“ koja pruža inspiraciju, motivaciju i networking ambicioznih i kreativnih ljudi.”

Iza sebe ima završen NLP trening te redovito nadograđuje svoje znanje sudjelovanjem na seminarima utjecajnih osoba poput Dr. Joe Dispanza, Jay Shetty, Ron Knopf, Todd Geist, Inge Rock i mnogih drugih.

Svoje slobodno vrijeme posvećuje obitelji, putovanjima, boravcima u prirodi i čitanju knjiga o kreativnosti, produktivnosti i osobnom razvoju.

O važnosti osobne organizacije te zašto bez nje nema ni dobre organizacije online poslovanja imat ćete priliku čuti od osobe koja zbilja zna o čemu priča, a na sva pitanja koja nam pošaljete tijekom live-a naša će gošća rado odgovoriti! 🙂

 

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti