Aspira organizira besplatnu radionicu o LinkedInu

Visoka škola Aspira organizira besplatnu radionicu „LinkedIn – najbrži put do poslovnog partnera“ koja će se održati 6. studenoga u 17:15 sati na adresi Domovinskog rata 65, Split.

LinkedIn je najveća profesionalna društvena mreža na svijetu s više od 500 milijuna registriranih korisnika. Od njih, oko 106 milijuna korisnika posjećuje platformu barem jednom mjesečno. LinkedIn korisnicima omogućuje međusobno povezivanje i traženje poslovnih kontakata, kreiranje stranice tvrtke, oglasa za posao te formiranje grupa okupljenih oko određene teme.

Preko LinkedIna saznajte što se događa u poslovnom svijetu, kako unaprijediti vaše poslovanje, što radi vaša konkurencija i koji se poslovi nude na tržištu. Uključite se u praćenje i aktivno sudjelovanje u različitim poslovnim grupama koje vam savjetima mogu pomoći u poslovanju ili kako biste došli do novih ideja za poboljšanje vašeg poslovanja.

Radionicu će voditi Tomislav Zović, vlasnik agencije za digitalni marketing Klikeri, koja je ujedno član Split Tech City zajednice.

Prijave za radionicu primaju se najkasnije do ponedjeljka, 5. studenog 2018. godine, a prijaviti se možete ovdje.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.