Kupi ulaznicu i sudjeluj na trećem Split Tech City Festivalu!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

ABSTRAKT: Kako sam spojila dvije ljubavi?

Split Tech City

Split Tech City

19.02.2021.

Ciklus predavanja o dizajnu pod nazivom Abstrakt približava se svome kraju… u četvrtak 25.02. s početkom u 18:00 (Zoom/FB Live) održat će se posljednje predavanje koje će predvoditi Eleonora Matijašević, a tema je „Kako sam spojila dvije ljubavi?“

Moderator razgovora bit će Marko Borota, magistar dizajna vizualnih komunikacija splitske Umjetničke akademije i još uvijek aktivni član Udruge DVK.

Tko je Eleonora?

Eleonora je rođena u Splitu 11.10.1993. Na završnoj godini studija pokrenula udrugu DVK, a danas je njen počasni član. Članica je i udruga HULU i HDD u kategoriji pripravnika.

Završila je preddiplomski studij dizajna vizualnih komunikacija te diplomski studij dizajna vizualnih komunikacija i grafičkog dizajna.

Tijekom diplomskog studija radila je u agencijama Remake i Adriatic a potom i u firmi Centaurus gdje je zaposlena nešto više od godinu dana.

Četiri puta je vodila radionice Dizajnerske početnice, radi kao freelancer na razvojnim projektima, sa svojom obitelji vodi OPG „For“ , dobitnica je rektorove i dviju dekanovih nagrada… Bravo Eleonora!

Vidimo se!

Svi ljubitelji dizajna ne propustite razmjenu iskustava, nove informacije i međusobnu motivaciju koju vam donosi Abstrakt.

Za sudjelovanje putem Zoom platforme potrebna je prijava.

 

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti