Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

ABSTRAKT: Kako graditi karijeru kao ilustrator

Tina Tomičić

Tina Tomičić

08.10.2020.

Nakon kratke stanke opet je stigao red na dizajn.

Drugo od tri online predavanja u sklopu Abstrakta održat će se u srijedu, 14.10. s početkom u 18:00h putem Zoom platforme/FB live-a na stranici Split Tech City.

Moderator razgovora bit će Marko Borota, magistar dizajna vizualnih komunikacija splitske Umjetničke akademije i još uvijek aktivni član Udruge DVK.

Tema razgovora je Kako graditi karijeru kao ilustrator, a o tome će nam pričati Goran Radošević, freelance ilustrator i animator.

O Goranu

Goran Radošević rođen je 1988. godine u Splitu. Studirao je na tri fakulteta, a završio dva – preddiplomski vizualnih komunikacija u Splitu i diplomski animiranog filma u Zagrebu. Sudjelovao je na brojnim izložbama dizajna i ilustracije, filmskim festivalima, projektima i radionicama, a danas radi kao freelance ilustrator i animator.

Vidimo se!

Svi ljubitelji dizajna ne propustite razmjenu iskustava, nove informacije i međusobnu motivaciju koju vam donosi Abstrakt.

Kako bi dobili link na Zoom meeting prijavite se ovdje.

 

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti