2. Split Tech Cup: Sudjeluj na humanitarnom cageball turniru!

Nećemo se ni okrenuti, a topit ćemo se u božićnim poslasticama i čekati polovicu siječnja da se opet počnemo pošteno razgibavati…ili ne? Prevladavaju li među tehnološkim zaljubljenicima oni koji ne mogu bez rekreacije ili oni kojima trebaju samo laptop i čokolada? 🙂

Bilo kako bilo, mi za početak ovog prosinca opet pripremamo događaj koji će na najbolji mogući način spojiti tehnologiju i sport, a sve ćemo začiniti najslađim začinom – humanitarnošću!

Vrijeme je za 2. Split Tech Cup!

Split Tech City svoje djelovanje usmjerava ka promociji tehnologije i poduzetništva, kao i povezivanju splitske IT zajednice; humanitarnim turnirom okupljamo tehnološku zajednicu za viši cilj te na taj način povezujemo dobra djela, tehnologiju i sport.

Želimo doprinijeti približavanju tehnologije i otvaranju novih mogućnosti djeci i mladima iz siromašnih obitelji. Je li vam teško zamisliti da netko u današnje doba nema mobitel, laptop ili pristup internetu? Brojne obitelji nose se s teškim egzistencijalnim uvjetima, u kojima je tehnologija luksuz, a ne nužnost. Mi im svojom gestom želimo pružiti nadu u svjetliju budućnost.

Pozivamo vas da sudjelujete u našoj inicijativi i kroz sportsko druženje još jednom pomognete u nabavci laptopa za splitsku djecu, kojoj ćemo naknadno organizirati i besplatno sudjelovanje na radionicama osnova web developmenta

Lani smo okupili 22 ekipe i kupili ukupno 11 laptopa za potrebite obitelji, no ni tu naša akcija nije stala; u suradnji s Udrugom mladih programera DUMP, organizirali smo besplatne radionice programiranja za djecu iz spomenutih obitelji.

Drugi humanitarni cageball turnir Split Tech Cup održat će se 7.12.2019. (subota) s početkom u 15 sati u Sportskom centru Mačak.

Pravo sudjelovanja imaju splitske IT tvrtke, udruge i inicijative, ali i IT-evci pojedinci koji okupe ekipu. Jedna tvrtka može prijaviti više timova, a važno je da je barem jedan član ekipe zaposlen u prijavljenoj tvrtki.

Donacija iznosi 1.500,00 kn po ekipi.

Ekipe se mogu sastojati od maksimalno 6 ljudi, od čega 3 igrača i 3 izmjene. Budući da je turnir humanitarnog karaktera, kod ekipa koje predstavljaju tvrtke, dovoljno je da barem jedan igrač bude zaposlenik tvrtke. Isto tako, jedna tvrtka može prijaviti više timova.

Pravilo je da se igra 3 na 3, a svaka utakmica traje 2 X 10 minuta.

Prijave timova traju do 2.12., a prijaviti se možete ovdje.

Izvlačenje parova bit će 4.12.

Split Tech Cup 2019. održat će se, dakle, 7. prosinca od 15 sati u Sportskom centru Mačak na Mertojaku. U 15 sati počinje prva utakmica, tako da se sve ekipe moraju okupiti ranije. Nakon odigranih grupnih utakmica, četvrtfinala i polufinala, istoga dana bit će odigrana finalna utakmica.

Prikupljenim iznosom kupit ćemo laptope za djecu za čije obitelji skrbi Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije.

Partneri Split Tech Cityju u organizaciji ovoga humanitarnog turnira su Sportski centar Mačak i Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije.

Odazovite se našem pozivu, obavijestite o nadolazećem turniru kolege IT-evce i zajedno učinimo pravu stvar!

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.