1. humanitarni cageball turnir u organizaciji udruge Split Tech City (subota, 8.12.)

Osim što povezujemo i promoviramo splitsku tehnološku zajednicu, ovog puta se okupljamo u svrhu višeg i plemenitijeg cilja. Prijavi ekipu i budi dio zajedničke akcije splitskih IT-evaca.

Formular za prijavu

Prijave traju do petka, 30.11. (12:00 sati)

Turnir

Ideja, propozicije i format turnira

Smisao Split Tech Cityja je doprinos zajednici. Stoga smo u ovo predbožićno vrijeme odlučili doprinijeti i drugoj zajednici osim tehnološke. Zato organiziramo humanitarni cageball turnir, a prikupljene donacije ići će u dobrotvorne svrhe.

Mogu se prijaviti IT tvrtke, ali i IT individualci (uključujući i studente). Jedna tvrtka može prijaviti više od jednog tima. Budući da je turnir humanitarnog karaktera, kod ekipa koje predstavljaju tvrtke, dovoljno je da barem jedan igrač bude zaposlenik tvrtke. Pojedinci ekipe sastavljaju prema svojoj želji.

Sudjelujte i vi u humanitarnoj akciji splitske IT zajednice!

DATUM — Subota, 8.12. od 15:00 sati
PRIJAVE — do petka, 30.11. do 12:00 sati
IZVLAČENJE — ponedjeljak, 03.12.
LOKACIJA — Mačak (Trondheimska 4d, Mertojak)
FORMAT — I. grupna faza, II. eliminacijski dio (kup sistem)
PRAVILA — 3 na 3 , 10 minuta čiste igre
EKIPE — max. 6 ljudi u ekipi (3 igrača + 3 izmjene)
DONACIJA — 1.500,00 kn po ekipi

Cilj

Humanitarna akcija

Ovoga prosinca nekolicina splitske djece dobit će svoje prve laptope. Splitski IT-evci zaigrat će cageball kako bi obradovali nekoliko obitelji. Tehnologija koja je IT-evcima tako uobičajena i svakodnevna stvar, nekima je u najmanju ruku neuobičajena, a nekima čak i nedostižna. Zato smo u suradnji s Crvenim križom Split odabrali nekoliko obitelji čija će djeca dobiti nove laptope.
Podržali su nas

Partneri turnira