Želite naučiti kako optimizirati Instagram profil?

Na Instagramu o Instagramu – tako bi se ukratko mogla najaviti naša sljedeća edukacija ponedjeljkom! 🙂

S obzirom na to da su društvene mreže kanal preko kojeg mnogi poduzetnici i poslovni subjekti dolaze do svojih klijenata, kupaca i partnera, sve je veća potražnja za stručnjacima koji znaju uspješno (tj. profitabilno!) voditi različite poslovne profile.

Znanje dostupno svima

Zbog toga ćemo u ponedjeljak, 11.5., s početkom u 20 sati imati Instagram Live druženje s Dinom Tomićem, digitalnim marketingašom koji stoji iza Instagram profila Twixie Marketing.

Na svom profilu već mjesecima besplatno prenosi svoje znanje, a sad je vrijeme da njegove savjete čujemo i uživo, uz razgovor ugodni. Virtualni.

Inače, Dino već pet godina radim u području turizma u Hrvatskoj i u svijetu. Radio je čak i kao ‘team leader’ u jednom hotelu na Tajlandu kao ‘manager’ za animaciju.

Od kineziologije do marketinga

Što se tiče njegovog formalnog obrazovanja, završio je tri godine Kineziološkog fakulteta, no kasnije se ispisao jer je htio ići u smjeru marketinga.

Za internet marketing specijalista završio sam tečaj u Visokoj poslovnoj školi ASPIRA i od tada iza sebe imam još 19 tečajeva iz različitih područja u marketingu, uključujući tečajeve u ClickKFunnels i Billy Gene Marketing”, navodi Dino.

Odlučio se za Instagram kao prvu platformu na kojoj će započeti intenzivno raditi jer smatra da mu je upravo preko Instagrama najlakše izgraditi zajednicu ljudi koje interesira digitalni marketing.

Uz bolji Instagram do uspješnijeg posla

”Pričat ću o optimizaciji Instagram profila, optimizaciji objave, hashtag strategiji i načinu pisanja opisa na Instagramu. Naravno, sve optimizirano u smjeru razvitka nekog ‘businessa’. Govorit ću i o korištenju AIDA načina pisanja opisa za potrebe konverzije”, najavljuje.

Edukacija će biti namijenjena svima koji žele voditi društvene mreže, u ovom slučaju Instagram, drugim poslodavcima.

Kako sam se puno puta susreo s rečenicom ’Mali od susjede će mi voditi to za manje novce’, a potom nakon mjesec dana taj mali dobije otkaz jer ne zna što radi, nakon ove edukacije publika će imati jasan uvid u to kako i na koji način se treba raditi na društvenim mrežama da se izbjegne taj problem”, objasnio je Dino.

Ukratko, imat ćete priliku saznati o sljedećim stavkama:

OPTIMIZACIJA INSTAGRAM PROFILA:

1. Optimizacija imena i usernamea

2. Optimizacija Biografije

3. Optimizacija Profilne slike

4. Optimizacija Highlight područja

5. Optimizacija boja

OPTIMIZACIJA OBJAVE:

1. Kvaliteta/vrijednost objave

2. Optimizacija lokacije, alt texta i tagiranja ljudi

3. Hashtagovi

4. AIDA način pisanja opisa

Edukativnim razgovorom s Dinom želimo vas upoznati s još jednom mladom osobom koja je (samo)edukacijom promijenila smjer svoje karijere, a na vama je da procijenite koliko mu (zasad!) uspješno ide! 🙂

Vidimo se uz čašicu (razgovora) u ponedjeljak navečer – 11.5. u 20 sati na Split Tech City Instagram Live-u!

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.