Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

venITure je Atlassian Platinum & Enterprise Solution Partner sa sjedištem u Kölnu u Njemačkoj, te uredima u Hrvatskoj, Turskoj, Ujedinjeni Arapskim Emiratima i Bosni i Hercegovini.

Fokus našeg poslovanja su konzultantske usluge i razvoj agilnih softvera.S našim klijentima kreiramo i implementiramo rješenja kako bi mogli koristiti Atlassian proizvode što je učinkovitije moguće.

U ovom trenutku imamo preko 400 klijenata i taj broj je u stalnom rastu. Riječ je o tvrtkama iz različitih sfera djelovanja. Naime, naše usluge se prilagođavaju svakoj industriji i tvrtki pojedinačno. Tako opseg venITure poslovanja seže od automobilske industrije i osiguravajućih tvrtki do tvrtki za online kupovinu i globalne IT i telekomunikacijske tvrtke kao što je Infobip. Od 2018. smo Infobipov certificirani partner te smo pokrenuli zajednički projekt OmniChat spajajući ono najbolje od Infobipa i Atlassiana – višekanalnu komunikaciju i izvrsne alate za timove.

venITure d.o.o.

Adresa: Slavonska avenija 1c, 10000 Zagreb
OIB: 64908915610

Povezane novosti

Istraži zajednicu