Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

veniture je Atlassian Platinum & Enterprise Solution Partner sa sjedištem u Kölnu u Njemačkoj, te uredima u Hrvatskoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Bosni i Hercegovini.

Fokus našeg poslovanja su konzultantske usluge i razvoj agilnih softvera. S našim klijentima kreiramo i implementiramo rješenja kako bi mogli korisiti Atlassian proizvode što je učinkovitije moguće.

U ovom trenutku imamo preko 500 klijenata i taj broj je u stalnom rastu. Riječ je o tvrtkama iz različitih sfera djelovanja. Naime, naše usluge se prilagođavaju svakoj industriji i tvrtki pojedinačno. Tako opseg veniture poslovanja seže od automobilske industrije i osiguravajućih tvrtki do tvrtki za online kupovinu i globalne IT i telekomunikacijske kompanije kao što je Infobip.

Od studenog 2022. godine dio smo The Adaptavist Group, vodećeg Atlassian partnera u svijetu.

Zajedno radimo na isporučivanju agilnog skaliranja, usklađivanju mogućnosti ITSM-a te pomažemo klijentima da shvate prednost prelaska na cloud.

venITure d.o.o.

Adresa: Slavonska avenija 1c, 10000 Zagreb
OIB: 64908915610

Povezane novosti

Istraži zajednicu