Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Tražim.hr

Trazim.hr – Otkrijte bolji način za povezivanje s freelancerima!

Dobrodošli u svijet Trazim.hr, inovativnu platformu koja mijenja pravila igre kada je riječ o angažiranju freelancera. Ova briljantna vizija našeg tima stručnjaka iz Splita predstavlja savršeno rješenje za današnje izazovno tržište rada – spojiti freelancere i klijente na jedinstven, brz i jednostavan način bez jezičnih barijera.

Iza Trazim.hr stoji posvećeni tim IT i marketing stručnjaka, fokusiranih na kreiranje vrhunske online platforme koja će postati središnje mjesto za regionalno tržište freelancinga. 

Bez obzira na to jeste li freelancer u potrazi za poslom ili klijent u potrazi za stručnjacima, Trazim.hr je mjesto koje će vaše potrebe pretvoriti u stvarnost!

Trazim.hr razumije frustracije koje proizlaze iz procesa traženja pravog freelance stručnjaka. 

Naša misija je eliminirati taj stres, pružajući bogatu bazu usluga i poslova koja će olakšati proces pronalaska pravog kandidata.

U vrijeme kada se digitalno tržište neprestano mijenja i kada kvalificirani stručnjaci mogu biti teško dostupni, Trazim.hr dolazi kao svjetlo na kraju tunela. Kombiniramo najbolje tehnološke inovacije i duboko razumijevanje tržišta kako bismo pružili platformu koja je prilagođena vašim potrebama, a pritom jednostavna i intuitivna za upotrebu.

Trazim.hr nije samo još jedna online platforma – to je revolucija načina na koji radimo. Naš tim neumorno radi na ostvarenju vizije gdje je pronalazak pravog posla ili stručnjaka samo nekoliko klikova udaljen. Uzmite u ruke kontrolu nad svojim profesionalnim putem i pridružite nam se na ovoj uzbudljivoj avanturi koju oblikujemo za vas!

Dobrodošli u Trazim.hr – Vašu budućnost freelancinga!

Tražim d.o.o.

Adresa: Solurat 20, Split

Povezane novosti

Istraži zajednicu