Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Nava IT

Tim koji može što drugi ne mogu

Mi, tim od sedam stručnjaka, ističemo se u poslu po jedinstvenom pristupu i agilnosti. Nema zadatka koji nije unutar naših mogućnosti – bez obzira na veličinu izazova.

Snažna međusobna suradnja, raznolikost znanja i iskustava unutar tima te naša agilnost čine nas iznimno sposobnima da brzo i efikasno svladamo sve poslovne izazove.

Naša posvećenost klijentima odražava se u dugogodišnjoj suradnji s više od 20 klijenata diljem obale, u Zagrebu i Slavoniji. Sa sjedištem u Splitu već gotovo dva desetljeća, te uz dodatni ured u Zagrebu posljednjih pet godina, gradimo snažne veze s lokalnom i globalnom zajednicom.

Fokus na rješenje poslovnog problema

Kao ponosni partner globalnog ERP softverskog rješenja ODOO, naša osnovna djelatnost usmjerena je na cjelovitu implementaciju ERP sustava. No, naša priča ne završava samo kod instalacije softvera. Mi stvaramo okolinu u kojoj softver ne samo da funkcionira, već i pridonosi dodatnoj vrijednosti poduzeću.

Ističemo se širokom interdisciplinarnošću u poznavanju operacija poduzeća. Naša raznolikost u poznavanju operativnih područja te međuodnos odjela unutar poduzeća omogućuje nam da kroz jasnu metodologiju prepoznamo i riješimo poslovne probleme klijenata.

Naš cilj nije samo rješavanje problema, već i osiguravanje besprijekornog prijelaza na novu razinu poslovanja.

Informacijska Rješenja NAVA d.o.o.

Adresa: Kroz Smrdečac 3, 21000 Split

OIB: 75093786050

Istraži zajednicu