Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

LAMA

LAMA je u samom vrhu najuspješnijih 100 hrvatskih ICT kompanija po prihodima. Ujedno smo jedan od vodećih Solution Providera u Dalmaciji i Hrvatskoj. Naših tridesetak visoko motiviranih profesionalaca čine LAMA-u pouzdanim partnerom brojnih renomiranih tvrtki.

Uz najmodernije razvojne alate i tehnologije, svojim korisnicima osiguravamo maksimalnu optimizaciju poslovanja te razvijamo i integriramo aplikativna rješenja prema njihovim specifičnim zahtjevima. 

Radimo po principu „ključ u ruke“, a misija nam je zadovoljstvo naših korisnika, kojima osiguravamo jednostavno i efikasno upravljanje poslovnim procesima te brze i ažurne informacije potrebne za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.

Naš DMS sustav LaFMS u potpunosti je usklađen s državnom Uredbom o uredskom poslovanju, a od samog osnutka 1992. kontinuirano surađujemo sa znanstvenim institucijama na istraživanju, razvoju i tržišnoj primjeni inovativnih IT rješenja. 

Tako razvijamo aplikacije namijenjene podršci poslovanja fakulteta, visokih učilišta, proračunskih korisnika, ali radimo i u realnom sektoru. Ukratko: pokrivamo sve industrije.

Uvijek korak ispred drugih

Razvijamo i rješenja temeljena na Blockchain tehnologiji. Naša aplikacija za verifikaciju i autentifikaciju dokumenata i svih binarnih datoteka, BLOCKADEMIA, sastavni je dio našeg DMSa.

Partneri

LAMA je partner renomiranim brendovima kao što su Cisco, Microsoft, Lenovo, Dell, HPE, Datalab, VMware, IBM, Veeam, Fortinet, čije proizvode i usluge integriramo u cjelovita rješenja sukladno potrebama korisnika. To uključuje analizu potreba, projektiranje, isporuku, konfiguraciju, implementaciju, edukaciju, programiranje te podršku i održavanje svih elemenata sustava.

Fun facts

Konstantno rastemo zahvaljujući kvaliteti, stručnosti i predanosti našeg tima od tridesetak visoko motiviranih profesionalaca. Brojnim uspješnim projektima nastavljamo širiti LAMA horizonte.

Nakon prvih 30 uspješnih dalmatinskih godina, osnovali smo i LAMA ured u Zagrebu. Tu već brojimo 7 djelatnika, a daljnja zapošljavanja su u tijeku i u Splitu i u Zagrebu.

Uz LAMA-inu podršku lete avioni i plove brodovi: na zemlji smo, na nebu i na moru. U Splitu i Zagrebu. 

Zasad. A uskoro i šire i dalje i više. 😊

LAMA d.o.o.

Adresa: Stinice 12, 21000 Split

OIB: 11815662330

Otvorene pozicije

Istraži zajednicu