Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

Hrvatski Telekom d.d.

Nestrpljivi inovatori koji ─Źine stvari boljima i ┼żele bolju budu─çnost ve─ç danas. Cilj nam je povezati sve s prilikama koje su nam ve─ç sada na raspolaganju. Pobrinut ─çemo se da svi u Hrvatskoj imaju pristup digitalnim uslugama, bez obzira na to tko su i gdje ┼żive. Na nas se mo┼żete osloniti, jer ne odustajemo dok napredna tehnologija ne bude dostupna svima.

Kakav tim ┼żelimo?

A dok gradimo va┼íu budu─çnost, ra─Źunamo i na sve vas koji ─çete tek postati dio na┼íeg tima. Na ljude koji su nestrpljivi, na one koji ─Źine stvari boljima, inovatore, nemirne ljude koji ne ┼żele ─Źekati u nadi kako ─çe stvari postati bolje ÔÇô nego sami uzeti stvari u svoje ruke, zajedno s njima.

Sve to nagla┼íava i #neodustajem – film u kojemu su na┼íi zaposlenici jedno od glavnih lica.

Naša strategija

Strategija Hrvatskog Telekoma temelji se na kvaliteti usluga, zadovoljstvu korisnika i daljnjem razvoju ┼íirokopojasnog pristupa te usluga s dodanom vrijedno┼í─çu vezanih uz ┼íirokopojasni pristup. Niska razina zadu┼żenosti, razvijena tehnolo┼íka infrastruktura koja omogu─çava daljnji razvoj usluga te vlastiti ljudski i stru─Źni potencijali jamstvo su daljnjeg rasta i pove─çanja potencijala HT-a.

Danas HT s pravom nosi epitet jednog od najsna┼żnijih gospodarskih subjekata u dr┼żavi i kao takav je bio i ostao jedan od klju─Źnih pokreta─Źa razvoja hrvatskog gospodarstva. Hrvatski Telekom u Splitu IT stru─Źnjaci Hrvatskog Telekoma u Splitu rade na razvoju novih digitalnih CRM i OSS platformi i jo┼í puno toga zanimljivoga.

Hrvatski Telekom d.d.

Adresa: Radni─Źka cesta 21, Zagreb
OIB: 81793146560

Istra┼żi zajednicu