Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Hrvatski Telekom d.d.

Nestrpljivi inovatori koji čine stvari boljima i žele bolju budućnost već danas.
Cilj nam je povezati sve s prilikama koje su nam već sada na raspolaganju. Pobrinut ćemo se da svi u Hrvatskoj imaju pristup digitalnim uslugama, bez obzira na to tko su i gdje žive.
Na nas se možete osloniti jer

#NEODUSTAJEMO dok ne povežemo cijelu Hrvatsku.

Kakav tim želimo?

A dok gradimo vašu budućnost, računamo i na sve vas koji ćete tek postati dio našeg tima. Na ljude koji su nestrpljivi, na one koji čine stvari boljima, inovatore, nemirne ljude koji ne žele čekati u nadi kako će stvari postati bolje – nego sami uzeti stvari u svoje ruke, zajedno s njima.

Sve to naglašava i #neodustajem – film u kojemu su naši zaposlenici jedno od glavnih lica.

Naša strategija

Strategija Hrvatskog Telekoma temelji se na kvaliteti usluga, zadovoljstvu korisnika i daljnjem razvoju širokopojasnog pristupa te usluga s dodanom vrijednošću vezanih uz širokopojasni pristup. Niska razina zaduženosti, razvijena tehnološka infrastruktura koja omogućava daljnji razvoj usluga te vlastiti ljudski i stručni potencijali jamstvo su daljnjeg rasta i povećanja potencijala HT-a.

Danas HT s pravom nosi epitet jednog od najsnažnijih gospodarskih subjekata u državi i kao takav je bio i ostao jedan od ključnih pokretača razvoja hrvatskog gospodarstva.

Hrvatski Telekom u Splitu

IT stručnjaci Hrvatskog Telekoma u Splitu rade na razvoju novih digitalnih CRM i OSS platformi i još puno toga zanimljivoga.

Hrvatski Telekom d.d.

Adresa: Radnička cesta 21, Zagreb
OIB: 81793146560

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu