Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Graditeljsko-geodetska tehnička škola Split

Graditeljsko geodetska tehnička škola Split izvodi četverogodišnje strukovne programe za tri smjera:

Građevinski tehničar
Arhitektonski tehničar
Tehničar geodezije i geoinformatike

“Graditelji stvaraju svijet u kojem živimo, oni ostavljaju trajne i neizbrisive tragove u prostoru koji stotinama i tisućama godina svjedoče o minulim civilizacijama, svjedoče ljepotu, sklad i visoke umjetničke domete.

Graditeljstvo je djelatnost u koju je ugrađeno najviše ljudskog rada, znanja, umijeća, ljubavi, osjećaja, ljepote i sklada.

Graditeljska struka, zbog svoje jedinstvenosti, učenicima omogućuje intelektualno sazrijevanje kroz proces obrazovanja, uz razvijanje različitih vještina i sposobnosti.

Graditeljstvo je idealan spoj umjetnosti i tehnike, a da bi mladi čovjek mogao u tom širokom i složenom području djelo-vati, nužno mu je kroz školovanje omogućiti stjecanje opće kulture i usvajanje kvalitetnog poznavanja struke.

Baza koju učenici trebaju steći tijekom srednjoškolskog obrazovanja treba im omogućiti uspješno uključivanje na tržište rada, kao i nastavak školovanja, s tim da je njihovo djelovanje odgovorno, kreativno i usmjereno ka pravim vrijednostima.

Nedavno smo proslavili 110 god. obrazovanja u području graditeljstva te smo najveća škola u RH koja obrazuje kadrove za graditeljstvo.”

Istraži zajednicu