Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Fundamento Studio

Fundamento je tim stručnjaka za fotografiju i video produkciju čiji je cilj pomoći brendovima u izgradnji prepoznatljivog imidža. Specijalnost su im sadržaji za društvene mreže i oglasne kampanje.

Tim čine fotograf Josip Svalina i videograf Noa Barić koji donose bogato iskustvo iz komercijalne fotografije i agencijskog rada za velike klijente poput Porschea, PUME i drugih.

Specijalizirani su za brze formate sadržaja na platformama poput Facebooka, Instagrama, TikToka i YouTubea.

Tim je nastao volontiranjem u DUMP Udruzi mladih programera, a upravo to im je pomoglo da izbruse svoje vještine u svijetu multimedije i stvore vrijedne poslovne veze.

Od 2018. djeluju kao Fundamento, a iza sebe imaju niz uspješnih projekata i zadovoljnih klijenata, od kojih rado ističu fotografiranje proizvoda za Ekipu Kombucha i snimanje promo videa za Vinariju Madirazza.

Priključili su se Split Tech City zajednici kako bi doprinijeli razvoju tehnološke i poduzetničke scene u Splitu, a ako vas zanima na kojim sve projektima Fundamento radi, možete ih zapratiti na Instagramu, LinkedInu i Facebooku.

Fundamento, obrt za proizvodnju videa i dizajn

Povezane novosti

Istraži zajednicu