Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Data Domain

DATA DOMAIN d.o.o pruža usluge administriranja Oracle baze podataka i Oracle Cloud Infrastructure projektiranja.

Tvrtka je sa sjedištem u Korčuli i uredom u Splitu. DataDomain d.o.o. je krenulo s radom 2013. godine nakon višegodišnjeg radnog iskustva u inozemstvu i Hrvatskoj.

Certificirani stručnjaci (OCP: 8i, 9i, 10g, 12c) te Oracle Cloud Infrastructure Architekti koji nude Oracle DBA savjetodavni rad, praćenje i održavanje Linux i Windows operativnih sustava.

Stalnim stručnim usavršavanjem uz proaktivno praćenje operativnog sustava i Oracle baza, rješavamo problem prije nego isti utječe na rad naših klijenata. Klijenti dolaze iz raznih djelatnosti, no ponajviše iz ugostiteljske.

Naš rad je prepoznat u Hrvatskoj, regiji, EU, ali i u dalekoj Aziji.

Partneri: Oracle Hrvatska, The Right Thing Solutions d.o.o., HRS International

Rješenja: Oracle High Availability (RAC, Active Data Guard), OCI (Oracle Cloud Infrastructure Architects), Oracle Hospitality experti (Opera, Simphony), Oracle Baze Podataka i OS Performance Tuning Oracle Backup & Recovery Strategije

Za tvrtke koje nemaju stručnjake za Oracle bazu podataka ili im je potreban dodatni tim za upravljanje bazom podataka, mi nudimo rješenja koja će im pomoći u upravljanju i održavanju sustava.

Uz to, ako tvrtka planira prebacivanje na Oracle Cloud Infrastructure, mi možemo pružiti potrebnu stručnost i podršku u tom procesu.

Ako ste zainteresirani za rad s Oracle bazama podataka i rad na Oracle Cloud Infrastructure, slobodno nas kontaktirajte!

Data Domain d.o.o.

Adresa: Hrvatske bratske zajednice 45, 20260 Korčula

OIB: 66261707708

Otvorene pozicije

Istraži zajednicu