Women in Tech: Poslovna priča mlade poduzetnice i najava besplatnih radionica o grafičkom dizajnu

Za posljednji Women in Tech Meetup u ovoj godini donosimo vam priču o mladoj poduzetnici u IT sektoru i njenim iskustvima. Također, ICT županija će predstaviti svoj projekt besplatnih radionica o grafičkom dizajnu za početnike koje kreću sljedeće godine. Meetup će se održati u utorak, 18.12., od 18 sati u PICS@FESB, prostorima koje ustupa ICT županija, suorganizator ovoga meetupa.

“Moja osobna/poslovna priča”

U goste nam dolazi Nikolina Jerković, grafička i web dizajnerica s više od 5 godina iskustva, koja je upravo ovo godine pokrenula svoj posao. Prenijet će nam svoja iskustva kako se na to odvažila, ali i na koje je prepreke putem naišla te kako ih je riješila. Svi koji razmišljaju o pokretanju svog posla imaju priliku čuti iskustva iz prve ruke te upitati Nikolinu sve što ih zanima.

Besplatne radionice o grafičkom dizajnu za početnike

Nikolina će nam predstaviti i besplatne radionice o grafičkom dizajnu za početnike koje će se održavati sljedeće godine u sklopu projekta ICT županija u PICS@FESB. Upravo će Nikolina voditi te radionice. Sudionici će imati priliku naučiti više o vizualnom identitetu te naučeno znanje primijeniti kroz zadatke. Tijekom radionica radit će se u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Svoj dolazak na događaj možete potvrditi ovdje.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.