Naš meetup “Women in tech” se vraća i u Split dovodi Women in Adria!

Možda se po vremenskoj prognozi ne bi reklo, ali bliži se lipanj, no ni to nije najbolja vijest koju smo vam pripremili! 😀 Veseli nas što vas možemo obradovati povratkom našeg meetupa Women in tech, koji se nakon kraće stanke vraća na velika vrata.

Naime, 1. lipnja (subota) s početkom u 9.30 PICS@FESB (Ruđera Boškovića 32) održava se sedmo izdanje navedenog događaja, čiji je cilj popularizacija tehnoloških zanimanja među ženskom populacijom, usmjeravanje djevojaka prema navedenim zanimanjima te povezivanje već zaposlenih žena u tehnološkom sektoru.

Ovog ćete puta imati priliku slušati o stvaranju uspješnog medijskog projekta i branda; dolazi nam osnivačica i glavna urednica portala Women in Adria, gospođa Ivana Matić!

Portal www.womeninadria.com je jedini medij u Hrvatskoj čiju strukturu čitatelja gotovo 100% čine visokoobrazovane žene, a koji svakodnevno donosi nove informacije koje pomažu u pokretanju posla i upravljanju biznisom.

Women in Adria je brand za ambiciozne žene: poduzetnice, korporativne žene i žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju, a istoimeni portal ujedno je službeno glasilo udruge Institut za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva Adria.

Navedena udruga svojim članicama nudi i posebne pogodnosti putem članskog programa, kojim im osigurava vidljivost i rast biznisa, a veliku pažnju pridaje i organizaciji događaja poput konferencija i networking evenata, na kojima se žene imaju priliku međusobno educirati, inspirirati, povezivati i surađivati.

Na ovom događanju imat ćete priliku saznati o izazovima i rješenjima problema s kojima se gđa. Matić nosi u svom radu, dobit ćete preporuke za pokretanje i funkcioniranje uspješnog medijskog projekta te ćete stvoriti bolju sliku o tome zašto je, u ovom digitalnom svijetu, ipak nemjerljivo važno sudjelovati na networking događajima, kakav je i sam Women in tech meetup.

Inače, “Women in tech meetup Split” projekt je naše udruge Split Tech City, koji se realizira uz financijsku podršku Splitsko-dalmatinske županije i njihova projekta ICT županija.

Neka vam lipanj počne produktivno i inspirativno; vidimo se 1.6. u 9.30!

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.