WIX ambasador dolazi u Split

Čak tri WIX radionice održat će se u Splitu u travnju. Radionice će se održati u splitskim coworking prostorima, WiP Coworking, Amosfera Coworking i Saltwater Workspace, od 10. do 12. travnja.

Ambasador Pete Griffin pričat će o novim Wix obilježjima koja mogu standardnog korisnika pretvoriti u profesionalnog dizajnera jednostavno slijedeći lake korake.

Kroz ove radionice polaznici će upoznati uzbudljivi svijet Wix zajednice, samu platformu i otkriti jako zanimljive trikove. Također, upoznat će Wix stručnjaka koji će ih voditi i inspirirati u njihovim budućim projektima.

Wix.com je jedna od vodećih besplatnih platformi za izradu web stranica s preko 105 milijuna registriranih korisnika diljem svijeta. Platforma je osnovana na uvjerenju kako internet treba biti dostupan svima za razvijanje, kreiranje i doprinošenje. Program Wix ambasadora počeo je krajem 2016. godine, te su od tada ambasadori diljem svijeta upoznali tisuće korisnika i održali preko 100 događaja.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete rezervirati ovdje.

 

 

 

 

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.