Kupi ulaznicu i sudjeluj na trećem Split Tech City Festivalu!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Imamo popuste za 10. Web Summer Camp, na kojem nastupaju stručnjaci iz Googlea i Infobipa

Split Tech City

Split Tech City

18.08.2022.

Vodeći svjetski stručnjaci i developeri iz domene weba sastaju se od 1. – 2. rujna u Amadria Park Šibenik resortu, kao dio Netgen Web Summer Campa.

Uz već poznate i cijenjene cjelodnevne radionice, koje su na programu predviđene za prvi dan, novitet ove godine predstavlja drugi – konferencijski dan, rezerviran za zanimljiva predavanja i prateće diskusije.

Konferencijski dan pun zanimljivih predavanja

Podijeljen u 2 tracka (Web i Developer), predavanja će držati Harry Roberts, Ramona Schwering, Stephen K. Meya i Rowan Merewood za Developer track, te Simon Jones, Sam Dutton, Ante Stjepanović, Magdalena Sekulić Ljubić i Mili Ponce za Web track.

Od mnoštva kvalitetnih tema, izdvojit ćemo predavanja Googleovih Sama Duttona i Rowana Merwooda, kojima će se naglasak staviti na Googleov Privacy Sandbox i pripremu developera za povećanje korisničke privatnosti na čitavom webu.

Također, Infobipov Ante Stjepanović i Magdalena Sekulić Ljubić iz Hrvatskog Telekoma na drugom će danu održati vrlo zanimljivo predavanje o poboljšanju korisničkog iskustva kroz automatizaciju komunikacije.

Kao platinum sponzor eventa tu je Britanska kompanija Lendable, čiji će Neal Brooks i Matt Thorpe prvog dana konferencije držati vrhunske radionice u dijelu DevOps Tracka.

Kao na godišnjem odmoru!

O kvaliteti događanja dovoljno govori činjenica kako je Paul Boag, jedan od vodećih svjetskih autoriteta iz područja korisničkog iskustva, optimizacije konverzija i digitalnog marketinga, oduševljen prošlogodišnjim izdanjem Web Summer Campa:

“Ako mislite doći na bilo koju konferenciju, teško da možete naći bolju od ove. Odlično vrijeme, sjajna lokacija, možete dovesti obitelj i opustiti se dok učite nove stvari te uživati kao na godišnjem odmoru. Postoji nešto stvarno jedinstveno kod ove konferencije!”

Popust za Split Tech City članove

Više o cjelokupnom programu možete saznati ovdje.

I za kraj dobra vijest:

Svi članovi Split Tech City udruge imaju priliku iskoristiti poseban promo kod koji jamči 20% popusta pri kupnji karata!

Ove godine moguće je odabrati kupnju ulaznice bilo za čitav Web Summer Camp ili za samo konferencijski dio, koji se održava u petak, 2. rujna.

PROMO KOD: WSC22_DALMACIJA_U_MOM_OKU

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti