Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

12 MINUTA ZA 3 ŽIVOTA: Kampanja agencije Vrh komunikacije proglašena najboljim komunikacijskim projektom u zdravstvu

Split Tech City

Split Tech City

07.06.2024.

Kampanja 12 minuta za 3 života osvojila je prvo mjesto na prvom izdanju HealthComm Awards, koji se održao u sklopu HealthComm Foruma u Zagrebu.

U kategoriji za najbolji komunikacijski projekt u zdravstvu, Gradsko društvo Crvenog križa Split i splitska PRo-kreativna agencija Vrh komunikacije osvojili su prvo mjesto za kampanju čiji je cilj bio povećati darovane doze krvi tijekom ljetnih mjeseci.

U mjesec i pol dana, koliko je kampanja trajala, prikupljeno je 20% doza krvi više nego u istom periodu 2022. godine.

Kampanja se nastavila i među studentima, od kojih su mnogi prvi put darovali krv.

“Drago nam je da je kampanja zaista dala konkretne rezultate u našoj lokalnoj zajednici i da su ljudi prepoznali važnost darivanja krvi u službi spašavanja života. Ova nagrada nam je odlična motivacija za nadolazeću kampanju jer dolazi ljeto, kada je potreba za krvi najveća, zato pozivamo postojeće i nove darivatelje da se odazovu budućim akcijama”, kazao je Ivan Perišić iz agencije Vrh komunikacije.

Na kampanji je radio tim Vrh komunikacija, a sudjelovali su Luka Šipić, Ivan Perišić i Kristina Šipić. Ovo je druga nagrada za splitsku agenciju u malo više od mjesec dana, nakon što su osvojili brončani Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću, za kampanju #autizam365.

Čestitamo! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti