Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Ugrabi ljetnu praksu u jednoj od uspješnih lokalnih tech tvrtki

Split Tech City

Split Tech City

31.05.2021.

Znamo da većina studenata jedva čeka ljeto kako bi mogli uživati u sunčanju, kupanju i ispijanju koktela, ali sigurni smo da među vama ima i onih koji ljeto žele provesti u svladavanju novih praktičnih vještina.

Kako bismo vam to omogućili, u ponedjeljak 07.06. s početkom u 10sati, organiziramo zajedničko online predstavljanje ljetnih praksi koje firme članice STC-a nude studentima.

Imate jedinstvenu priliku na jednom mjestu poslušati predstavljanja uspješnih IT tvrtki od kojih će svaka imati svega 5 minuta da vas obori s nogu i nagovori da se za ljetnu praksu prijavite upravo kod njih. Firme koje će se predstavljati su: Agilo, littlecode, Databuilder, Seekandhit, Profico, Blank i Fortuna Entertainment Group (FEG).

Da biste se prijavili nije potrebno predznanje već dobra volja i želja za učenjem!

Onim najhrabrijima nudimo mogućnost isticanja među ostalim sudionicima i to tako što ih izazivamo da se prijave na Personal Elevator Pitch koji uključuje samoprodaju, odnosno dvominutno uvjeravanje poslodavaca da se oni bore za vas.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave su obavezne.

Sretno svima! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti