Tražimo osobu za stvaranje sadržaja na engleskom jeziku

Split Tech City je prvo formalno udruženje splitske tehnološke zajednice u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetup-i i pojedinci.

Uz aktivnu suradnju sa našim članovima doprinosimo da u tehnološki sektor ulazi sve više mladih koji ostaju živjeti i raditi u Splitu. Jedan od projekata na koji smo najponosniji je motivacijska konferencija za mlade “Živi lokalno, radi globalno”.

Sljedeći iskorak kojeg planiramo napraviti je promocija Split Tech City zajednice na engleskom jeziku.

Kroz naš rad upoznajemo sve više individualaca i obitelji koji sele iz užurbanih, velikih i zagađenih gradova i izabiru Split za život i rad. To su ljudi koji nas obogaćuju svojom perspektivom i s našim aktivnostima želimo doprinijeti globalnoj promociji Split Tech City-a kako bi se upoznali sa zajednicom i prilikama u njoj.

Želimo doprinijeti osnaživanju lokalnih tvrtki, pomoći im pronaći jake partnere te utjecati na njihov rast.

Za ovu ulogu ljubav prema Splitu mora prštati iz svih pora tvoga bića. 🙂

Tražimo odgovornu i proaktivnu osobu koja će biti samostalna u radu.

Do sada smo  sa našim volonterima stvarali priče sa strancima koji su došli živjeti u Split, ali sa ovom ulogom želimo to podignuti na puno veću razinu.

Ovo su neke od stvari za koje ćeš biti odgovoran/na:

 • Content strategy
 • Articles creation
 • Social media posting
 • Social media engagement: growing followers, engaging the audience (contests, polls, etc.)
 • Content optimization (keywords research, editing)
 • Content distribution (other communities, backlinks, growing traffic)
 • Podcast interviews
 • Co-marketing activities with other community members (webinars, interviews, etc.)
 • Email newsletter
 • YouTube (channel and video optimization, keywords, recommended videos, etc.)

Svjesni smo da možda ne znaš sve stvari sa liste i neka te to ne brine. Nama je najbitnije da imaš volju i želju za konstantnim napretkom.

Ovo je za početak pozicija na pola radnog vremena sa mogućnošću tranzicije prema punom radnom vremenu.

Ako smatraš da smo super fit, imamo zadatak za tebe!

 1. Zamisli da si upoznao/la stranca i imaš jednu minutu da ga uvjeriš da dođe živjeti i raditi u Split. Snimi nam video što bi mu rekao/rekla.
 2. Napiši kratku objavu za LinkedIn (1300 znakova je limit)  na temu “5 Reasons Why You Should Find a Tech Partner in Split, Croatia”.

Nemojte nam slati klasičan CV nego pošaljite informacije o sebi iz kojih možemo vidjeti da tvoje prijašnje iskustvo udovoljava odgovornostima uloge koju tražimo.

Zadatak i više informacija o sebi nam pošaljite na info @ split-techcity.com sa email subject-om “Split Tech City + tvoje ime i prezime”.

 

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.