Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Ovo se ne propušta: TINEL Meetup na kliškoj tvrđavi!

Split Tech City

Split Tech City

02.06.2022.

Nakon više od godinu dana izbivanja zbog pandemije, besplatni tehnološki događaj TINEL Meetup vraća se na velika vrata!

U srijedu, 8. lipnja, s početkom u 20 sati suorganizatori Udruga TINEL i ICT Županija na tvrđavi Klis će ugostiti mnoga poznata imena domaće tech scene.

Tko nije bio na bar jednom TINELU? 🙂

TINEL je besplatni edukativni event koji se od sredine 2017. godine do početka pandemije održavao u Splitu.

Glavni cilj događaja je besplatno dijeljenje znanja pa su organizatori do sad održali 40-ak predavanja o različitim temama iz tech industrije.

Među predavačima su bili stručnjaci iz tvrtki Microsoft, Adobe, n26, Rimac, Teamviewer i mnogih drugih.

Veliki povratak

Pod pokroviteljstvom Općine Klis, novi TINEL će otvoriti sjajni Davor Bruketa, kreativni direktor i suosnivač reklamne agencije Bruketa&Žinić&Grey, koji će nesebično pokazati “Fore koje uvijek pale” u svijetu tehnologije i komunikacija.

Nakon njegovog izlaganja, na pozornicu stiže nagrađivana predavačica i SEO stručnjakinja Barbara Slade Jagodić, koja će pokazati nekoliko provjerenih metoda za uspjeh na digitalnim kanalima u 2022. godini. 

U posljednjem dijelu programa, 38. po redu TINEL zatvorit će poznata lica domaće IT scene, koja će u sklopu panel rasprave “Što sve brine današnje IT firme?” diskutirati o izazovima u poslovanju tehnoloških tvrtki.

Na “panelici” će sudjelovati direktori tvrtki Bornfight, Neuralab, Codeasy i Parklio, a raspravu će moderirati Antonio Perić-Mažar iz agencije Locastic.

Sto besplatnih ulaznica

Za posjetitelje je predviđeno 100 besplatnih ulaznica, a svi zainteresirani sudionici svoj primjerak mogu dobiti prijavom putem web stranice tinelmeetup.hr.

U slučaju vremenskih neprilika, događaj će biti prebačen na novu lokaciju. Prati TINEL društvene kanale (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Meetup.com) za sve nove informacije!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti