12. Tinel donosi i predavanje i radionicu o digitalnom marketingu

Dvanaesti po redu Tinel Meetup je ovog puta rezerviran za digitalni marketing, a gost je Ivan Bildi iz agencije Likes & Cookies. Događaj je na rasporedu u četvrtak, 10. svibnja, a organizatori su osim klasičnog predavanja pripremili i dodatni program za sve zainteresirane. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete na stranicama događaja.

Tinel je jedan od domaćih meetup događaja koji nije striktno specijaliziran za određenu tematiku, već u pravilu svakog mjeseca gledamo nova lica iz različitih branši, pa je tako, u susret obljetnici prve godine splitskog eventa – došlo vrijeme i na digitalni marketing.

Novi gost u prostorijama splitske agencije Locastic je Ivan Bildi, regionalni marketinški stručnjak koji kao svoj forte ističe oglašavanje na najvećoj svjetskoj društvenoj mreži – Facebooku. Danas se efektivne kampanje teško mogu zamisliti bez Pixela, remarketinga i retargetinga, segmentacije, i raznih drugih sistema optimizacije prodaje, a to su upravo teme koje će u svom predavanju objasniti direktor agencije Likes&Cookies.

Radionica digitalnog marketinga

Kao što smo spomenuli, ovaj put to stvarno nije sve. U subotu, 12. svibnja, gost Ivan Bildi će održati i naprednu radionicu digitalnog marketinga u kojoj će malo detaljnije pojasniti Business Manager, tipove kampanja i njihovu primjenu, Facebook Pixel, kreiranje remarketing kampanja (običan i dinamički remarketing), Facebook Messenger Ads, praćenje konverzija kroz Custom Conversion i Standard Events, reporting i analitiku, odabir ciljnih grupa, A/B testiranje oglasa.

To je samo dio repertoara za subotu, a više informacija o radionici možete pročitati na stranici događaja.

 

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.