Tehnološka događanja u srpnju

Počelo nam je ljeto i vrućine, a time se malo smanjio i broj tech događanja u Splitu. U ljetnim mjesecima to je sasvim za očekivati. Međutim, ima ekipe koja će nam i kroz srpanj priuštiti odlična predavanja. Zahvaljujući njima i u ovom mjesecu moći ćete uživati u nekoliko stručnih predavača i zanimljivih predavanja, te ostvariti priliku za upoznavanje novih ljudi i networking. Zasad su najavljeni Tinel Meetup, ML/AI Meetup, Mobile Monday Meetup i OpenCoffee Meetup.

Tinel Meetup

Tinelovci su prošli mjesec proslavili prvi rođendan, a za srpanj su nam pripremili pravu poslasticu. Za ovaj mjesec najavljeno je i predavanje i radionica. 12. srpnja na Tinel Meetup u goste dolazi Vitaly Friedman, koji će održati predavanje The Dark Corners of eCommerce.  Predavanje će biti fokusirano na korisničkom iskustvu i ponašanju prilikom kupnje online, a saznat ćete neke obrasce, strategije i tehnike kojima možete povećati konverziju i prodaju.

Njegovo predavanje bit će popraćeno i radionicom Responsive Interface Design, koja će se održati 14. srpnja, a sve detalje možete pogledati ovdje. Ako ste web developer koji kreira eCommerce i web rješenja, ovo je radionica za vas.

S obzirom na to da su ovoga gosta pokušavali dovesti već mjesecima, očistite svoj raspored i vidimo se 12. srpnja od 19 sati na 14. Tinelu u Locastic HQ.

ML/AI Meetup

Drugi ML/AI Meetup na rasporedu je 13. srpnja od 18 sati u prostorijama PISC@FESB, Predinbukacijskog IT centra Splitsko-dalmatinske županije na FESB-u, koji otvara svoja vrata u sklopu projekta ICT županija. ICT županija je ujedno i organizator ovog meetupa, posvećenog strojnom učenju i umjetnoj inteligenciji. Više detalja o temi predavanja uskoro, a sve o ML/AI Meetupu možete pratiti ovdje.

Mobile Monday Meetup

Mobile Monday Meetup ovog će mjeseca ugostiti Matu Ajdukovića iz Matchbooka, koji će nam pokazati kako raditi automatske testove za Android i iOS aplikacije koristeći Appium. Detalje o samom predavanju možete vidjeti ovdje. Meetup će se održati 16. srpnja od 18 sati u prostorijama PICS@FESB.

OpenCoffee Meetup

OpenCoffee Meetup održat će se 20. srpnja od 18 sati u coworking prostoru Saltwater u centru grada. OpenCoffee vam kao i inače pruža priliku za upoznavanje novih ljudi, te dobar networking, zato nemojte propustiti ovo 114. izdanje.

Sve tehnološke događaje u Splitu možete pratiti na našoj web stranici, a snimke svih dosad održanih predavanja, ali i onih koja će se tek održati možete pratiti na našem YouTube kanalu.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.