Tech događaji u veljači

Nakon jučerašnjeg odličnog predavanja na OpenCoffee Meetupu, donosimo vam pregled ostalih događaja najavljenih za veljaču. Za sada su najavljena četiri meetupa. Split Tech City i ICT županija u veljači nastavljaju i s Women in Tech meetupom, o čemu ćemo pisati kroz sljedeće dane.

Split QA Meetup

Peti QA Meetup održat će se u danas, 13.2., od 18 sati u PICS@FESB. Tema meetupa je predstavljanje novog izdanja Selenium IDE-a, a predavač je Alen Stojanović. QA Meetup se prvi put održava u PICS@FESB, prostoru koji je osigurala ICT županija, a u kojem se posljednjih mjeseci održava popriličan broj meetupa, ali i drugih događanja.

Python Meetup Split

20.2. na rasporedu je Python Meetup, od 18 sati u uredima SeekandHita. Predavanje na temu “Trust me! I know what I’m doing – I can write Fortran in any language” održat će Ivica Munitić, softver arhitekt iz Maurer Electronics. Govorit će o kvaliteti koda te dati savjete kako kod održati čistim i organiziranim.

Tinel Meetup Split

Novi Tinel Meetup je zakazan za 21.2., od 18 sati, u Locasticu. Ovaj Tinel će ugostiti Andrea Provaglio koji će održati predavanje pod nazivom “Evolving into Agility”. Andrea je trenera agilnih metoda, koji godinama podučava timove, organizacije, lidere i managere na njihovom putu prema agilnosti. Andrea vjeruje da promjene u organizacijama dolaze od vodstva. Ako želite usvojiti nove pristupe u vodstvu i managementu i inovativne organizacijske strukture, nemojte propustiti ovaj Tinel. Okupljanje počinje već u 17:30, ranije nego inače, pa nemojte zakasniti na predavanje, koje kreće u 18:15.

SplitBiz Meetup

SplitBiz Meetup je na rasporedu 26.2. od 18 sati u Black Dog Bar, a donosi nam jednu tech&tourism temu. Gost predavač je Max Šprung, CEO Golden Leaf Tours, inače člana Split Tech City zajednice. Nakon nekoliko godina rada kao privatni iznajmljivač, Max je uvidio kako tržište postaje prezasićeno apartmanima, kućama za odmor, vilama itd. Odlučio je uzeti stvar u svoje ruke i počeo razvijati dugoročnu strategiju kroz tehnologiju. Na SplitBiz Meetupu Max će održati predavanje na temu “Monetize your apartment bookings further through technology”, prezentirati nam svoje softversko rješenje MyBooker, te podijeliti s nama savjete i lekcije. A vi ćete imati priliku izložiti svoj posao i diskutirati o budućem razvoju. Predavanje će se održati na hrvatskom i na engleskom jeziku.

Sve najavljene tech događaje možete pratiti u našem kalendaru, a snimke do sada održanih predavanja i radionica možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.