Tech događaji u siječnju

open coffee

Nakon blagdana, godišnjih odmora i kratke pauze, vraćamo se lokalnim meetupovima, predavanjima i radionicama. Tek smo ušli u novu godinu te za sada imamo najavljena četiri tech događaja u Splitu. To ne znači da ih neće biti još, a sve ćemo ih najaviti na vrijeme.

Atlassian User Group Split

Krajem prošle godine u Splitu se pokrenula prva Atlassian User Group, a ovaj mjesec na rasporedu je njihov drugi meetup. Održat će se 10.1. od 18 sati. Marijan Jurešić održat će predavanje na temu “Agile Software Development with Atlassian”, a Tomislav Nikolić na temu “vAgent – Your Service Desk Extension fot Better Overview”. Meetup će se održati u uredu tvrtke Evolutio, člana Split Tech Cityja, na adresi Put Supavla 1, Split.

Python Meetup

Pythonovci i ovaj mjesec nastavljaju s radionicom “Do more with Python in less time”. Radionica će se održati u uredu SeekandHita, na adresi Stinice 12/II, 16.1. od 18 sati.

Tinel Meetup

24.1. na rasporedu je 20. Tinel Meetup od 18 sati u Locastic HQ. Ovaj Tinel će ugostiti softver inženjerku Pauline Vos, koja radi za Werkspot. Ako imate problema s Git-om na dnevnoj bazi, moguće je da ga ne koristite optimalno. Na ovom predavanju će biti riječ o tome kako učiniti život jednostavnijim samo promjenom dnevnog korištenja Git-a kroz neke dobre prakse. Svoj dolazak možete potvrditi ovdje, gdje možete vidjeti i više informacija o predavanju.

SplitBiz Meetup

SplitBiz Meetup će se također održati 24.1. od 18 sati u Black Dog Bar. Vanja Perić i Steve Balaban iz startupa Wealth Management Canada domaćini su interaktivnog sastanka čiji je cilj prikazati kako se postaje poslovni anđeo. Oni će podijeliti svoja iskustva u investiranju i mentoriranju mladih poduzetnika te vas potaknuti da razmislite odgovaraju li te aktivnosti vašim interesima. Nakon navedene prezentacije, održat će se neformalno druženje s ciljem boljeg upoznavanja i umrežavanja te planiranja sljedećeg meetupa poslovnih anđela. Meetup će biti održana na hrvatskom i engleskom jeziku. Svoj dolazak možete potvrditi ovdje.

Sve tech događaje u Splitu možete pratiti u našem kalendaru, a snimke do sada održanih predavanja i radionica pogledajte na našem YouTube kanalu.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.