Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Sudjeluj na Split Tech City motivacijskoj konferenciji!

Romana Ban

Romana Ban

12.09.2019.

Kao što smo vam prije mjesec i pol već najavili, pripremamo motivacijsku konferenciju za mlade, koja će prštati pozitivom i entuzijazmom. 🙂

S obzirom na to da različitim aktivnostima želimo usmjeravati mlade prema visoko plaćenim tehnološkim zanimanjima te ih potaknuti na ostanak u Splitu, odlučili smo organizirati događaj na kojem će mladi shvatiti da se – MOŽE!

Motivacija se najbolje širi neposrednim prenošenjem iskustava, dijeljenjem lekcija naučenih metodom vlastitih grešaka i ukazivanjem na sve dobro, značajno i smisleno što se može postići ulaganjem u sebe, radom i neodustajanjem.

Zbog toga smo na jednom mjestu odlučili okupiti nekoliko mladih koji su, usprkos svim preprekama na koje su nailazili, pokrenuli uspješan posao koji vole – u svom gradu!

Njihove će vas životne i poslovne priče zasigurno potaknuti na razmišljanje, a nadamo se da će u vama i probuditi svijest da je vaša snaga u – vama! Da možete ostati ovdje, raditi posao koji volite i živjeti ispunjavajući život.

Zbog toga nam je zadovoljstvo detaljnije vam predstaviti konferenciju koju smo osmislili.

U zadnjih mjesec i pol dana proširili smo organizacijski tim, prikupili vaše prijedloge putem ankete, dogovorili mjesto, vrijeme i predavače, a sad je vrijeme da vam polako počnemo otkrivati detalje!

Sve informacije u vezi konferencije moći ćete vidjeti na ovoj stranici, gdje ćemo vam postupno otkrivati imena predavača, teme o kojima će govoriti, kao i što vas još sve očekuje na prvoj Split Tech City konferenciji!

Ulaz na konferenciju je besplatan, prijave su obvezne, a broj mjesta je ograničen – uhvatite stoga na vrijeme svoje mjesto!

Sva pitanja, komentare, upite za volontiranje na konferenciji i ponude za sponzorstvo slobodno šaljite na info@split-techcity.com.

Podržite odvažne i vrijedne mlade koji žive lokalno, a rade globalno…i uvjerite se da se MOŽE!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Povezane novosti