Sublico nudi potpunu uslugu pozicioniranja na tržištu

Skoro od samoga početka član naše zajednice je i lokalna tvrtka Sublico. Bave se tradicionalnim marketingom, digitalnim marketingom, društvenim mrežama, te SEO-om. Kako kažu kontinuirano prate razvoj proizvoda i usluga, nude klijentima potpunu uslugu pozicioniranja na tržištu. “Od jednokratnih poslovnih usluga, preko mjesečnih promotivnih paketa oglašavanja do potpunog razvoja proizvoda i usluga, ispunjavamo svaku potrebu za promidžbom i oglašavanjem.”, objašnjava Ivan Ravlić, osnivač tvrtke, s kojim smo porazgovarali o projektima, planovima, ali i splitskoj IT sceni.

Bave se tradicionalnim i digitalnim marketingom

Tvrtka je osnovana 2016. nudeći zapravo personalizirane promotivne poklone obrtima te malim i srednjim tvrtkama. Danas su u potpunosti okrenuti klijentima u planiranju i provođenju njihovih marketinških aktivnosti. Posebnu pažnju ulažu u projekte na kojima rade, te kako kažu osobito njeguju feedback klijenata prije i poslije svakog projekta. Bave se tradicionalnim i digitalnim marketingom za male i velike tvrtke. Radili su i projekt PametnEZgrade, koji uključuje oglasne površine unutar liftova i zajedničkih prostorija, te recikliranje i pametno odvajanje otpada. Najponosniji su na projekt (P)osjeti Dalmaciju. Ovim projektom umrežavaju udruge i institucije, ali i gradske i županijske agencije.

Budući planovi su im novi klijenti i održavanje stvorene mreže klijenata, te povezivanje i konstantna komunikacija između različitih brandova, jednom riječju, kako kažu, umrežavanje. Organiziraju i praksu za studente, potiču ih na kreativu, kao i na gerila i direktni marketing, s ciljem da nauče Face2Face odnose.

Opuštena i stimulativna atmosfera i fleksibilno radno vrijeme

Kažu kako je atmosfera u tvrtki stimulativna. Međutim, pretežno je riječ zapravo o terenskom radu, uz povremene teambuildinge kako bi poboljšali međusobnu komunikaciju, a samim time i produktivnost i fokus na tekuće i nadolazeće kampanje. Radno vrijeme je fleksibilno, a to navode kao obveznu stavku bez koje svaki bolji tim ne može funkcionirati. Također, dozvoljen je i rad od kuće, kao i u većini IT tvrtki.

O lokalnom IT sektoru

O Split Tech Cityju misle da je odlična ideja koja je potrebna našem gradu. A lokalni IT sektor hvale i potiču. Prostor za napredak vide u više interakcije, komunikacije, te upoznavanju mladih u školama s IT sektorom i IT zanimanjima.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.