Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STC Talk: Git za neprogramere

Tina Tomičić

Tina Tomičić

10.06.2021.

S veseljem vam najavljujemo skorašnji Split Tech City Talk u sklopu kojeg ćemo ugostiti programera Denisa Jakusa.

Tema kojom ćemo se baviti je Git, odnosno njegova primjena u neprogramerskim zanimanjima.

Događaj je na rasporedu u četvrtak, 17.06. s početkom u 20 sati, a Denis će nam kroz predavanje i kratki demo objasniti čemu služi Git te kako ga mogu i trebaju koristiti svi koji se bave obradom bilo kakvog tipa dokumenta.

Predavanje će se održati preko Zoom platforme, a prijave se zaprimaju na linku.

O Denisu

Denis Jakus je software architect sa dugogodišnjim iskustvom u razvoju softvera i vođenju projekata. Radio je u multikulturanim timovima i na projektima u kojem je koristio različite tehnologije, tako da vješto barata s .NET, Javascript, PHP, Databases i Source Control. Dio svog znanja i iskustva spremno će podijeliti sa svim zainteresiranima.

Vidimo se!

Ne morate biti programeri da biste mogli sudjelovati u ovom predavanju! Prijavite se i naučite o prednostima Git-a!

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti