Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STC Festival 2023: Pogledaj predavanje Ivana Biliškova o umjetnoj inteligenciji!

Split Tech City

Split Tech City

11.10.2023.

Treći Split Tech City Festival održan je 8. i 9. rujna 2023. u Ljetnom kinu Bačvice. Gotovo 400 ljudi sudjelovalo je na dvodnevnoj konferenciji posvećenoj tehnologiji i poduzetništvu.

Program se sastojao od predavanja, panel rasprava i umrežavanja u prekrasnom ambijentu. 

Uz Grad Split, Split Tech City Festival podržale su tvrtke AGILOGetByBusBitcoin Store i EPAM Systems.

Od danas na našem YouTube kanalu možeš pogledati snimku još jednog predavanja:

Ivan Biliškov je na 3. Split Tech City Festivalu održao predavanje “AI i budućnost: Alat, prijetnja ili oboje?”.

Ivan je direktor splitske softverske razvojne tvrtke Codeasy, osnivač AI startupa Necogi i doktorand na splitskom FESB-u iz područja umjetne inteligencije i računalnog vida.

Stručnjak je za softver i umjetnu inteligenciju, koji je kroz različite projekte demonstrirao svoju predanost inovacijama i unaprjeđenju industrijskih standarda. 

Njegovo predavanje bilo je fokusirano na istraživanje dvostrukog učinka umjetne inteligencije (AI) na tržište rada: potencijal za automatizaciju poslova, kao i za stvaranje novih mogućnosti. 

Cilj ovog predavanja bio je pružiti sveobuhvatan pregled različitih gledišta o AI-u, kako bi publika mogla donositi informirane odluke o upotrebi i regulaciji umjetne inteligencije.

Uživaj u snimci i obavezno se pretplati na Split Tech City YouTube kanal za više zanimljivog sadržaja!

Fotografije: Bruno Dubravec

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti