Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STC Festival 2023: Pogledaj predavanje Biljane Cerin o karijeri u kibernetičkoj sigurnosti!

Split Tech City

Split Tech City

09.10.2023.

Treće izdanje Split Tech City Festivala održalo se 8. i 9. rujna 2023. u Ljetnom kinu Bačvice. Na dvodnevnoj konferenciji posvećenoj tehnologiji i poduzetništvu sudjelovalo je gotovo 400 ljudi.

Predavanja, panel rasprave i umrežavanje još su jednom bili dobitna kombinacija za uživanje u edukaciji i upoznavanju novih ljudi sličnih interesa.

Uz Grad Split, Split Tech City Festival podržale su tvrtke AGILOGetByBusBitcoin Store i EPAM Systems.

Biljana Cerin je na 3. Split Tech City Festivalu održala predavanje “Cybersecurity: Kako izgraditi međunarodnu karijeru iz Hrvatske”.

Biljana je direktorica tvrtke Ostendo Consulting, specijalizirane za pružanje savjetodavnih usluga o upravljanju rizicima i sukladnošću s kompleksnim regulatornim zahtjevima u domeni upravljanja rizicima informacijske sigurnosti, zaštite osobnih podataka i sigurnosti informacijskih sustava za vodeće tvrtke u svijetu i u Hrvatskoj.

U predavanju je opisala svoj karijerni put; podijelila je naučene lekcije i savjetovala kojim “prečacima” ići za postići uspjeh u području kibernetičke sigurnosti.

Osvrnula se na najizazovnije projekte i probleme s kojima se InfoSec (Information security) stručnjaci u svom poslu susreću, naročito s pozicije CISO-a (Chief Information Security Officer).

Od 2018.-2021. Biljana Cerin je bila članica Upravnog odbora najveće međunarodne udruge stručnjaka za sigurnost informacijskih sustava (ISC)2.

Proglašena je jednom od Top 50 najutjecajnijih žena u kibernetičkoj sigurnosti u Europi prema izboru vodeće međunarodne stručne publikacije, SC Magazine UK.

Uživaj u snimci i obavezno se pretplati na Split Tech City YouTube kanal za više zanimljivog sadržaja!

Fotografije: Bruno Dubravec

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti