Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Svjetski, a naši: Ne propusti Internacionalni dan Festivala tehnologije i poduzetništva!

Split Tech City

Split Tech City

02.09.2022.

Posebnost ovogodišnjeg Festivala tehnologije i poduzetništva je međunarodni dan, na kojem ćemo ugostiti strance koji žive i rade u našem gradu.

Internacionalni dan Festivala održat će se 9.9. (petak) s početkom u 18 sati.

Evo što možeš očekivati!

Kako pokrenuti globalnu tehnološku tvrtku u Hrvatskoj

Odgovor na to pitanje dat će panel rasprava How to create a global tech business from Croatia?, kojom ćemo otvoriti program Internacionalnog dana.

Frane Borozan (SysKit), Marko Kovač (Repsly), Morten Smalby (GetByBus) i Bruno Stojaković (PlaySafety) odgovorit će na ovo pitanje dijeleći svoja iskustva i znanja pod budnim vodstvom našeg moderatora Michaela Freera.

I publika će dobiti priliku postaviti svoja pitanja panelistima u sklopu Q&A dijela. Dakle, pripremi se!

Pokreni agenciju i isplaniraj uspješnu izlaznu strategiju

Nakon panel rasprave na rasporedu je predavanje Start an agency and plan a successful exit strategy, koje će održati Prashant Vaz.

Poduzetnici u usponu, kao i iskusni profesionalci, imat će koristi od Prashantovog opsežnog i raznolikog poslovnog iskustva.

Činjenica da se zaljubio u Split dovoljno da dođe živjeti ovdje i radi globalno dok živi lokalno, te sudjeluje u razvoju naše zajednice, samo je dodatni bonus!

Duboki udah

Da bismo bili uspješni u bilo čemu što radimo, moramo njegovati svoj um i svoje tijelo. Poduzetništvo i tehnologija se u tome ne razlikuju od drugih grana.

Zato smo pozvali osobu koja će nam pomoći otključati supermoć koju smo svi sposobni iskoristiti u svoju korist: disanje.

Daniel Skoblar, prvi certificirani instruktor Wim Hof ​​metode u Hrvatskoj, održat će predavanje Breathing: The overlooked superpower.

Sigurni smo da ovu priliku ne želiš propustiti!

Podaci kao put do uspjeha

Omer Chehmer doći će čak iz Izraela kako bi stao na pozornicu našeg Festivala i održao predavanje Data-driven culture as a key success faktor o postizanju uspjeha njegujući data-driven kulturu.

Strastveni poduzetnik s velikim iskustvom, Omer je također suosnivač Bookaway Group, platforme koja prodaje autobusne, trajektne i željezničke karte.

Očekujemo da ćemo od njega puno naučiti o implementaciji kulture kojoj su podaci u samoj srži i o tome kako ista može pomoći bilo čijem poslovanju.

Kreativnost, poduzetništvo i naporan rad

Program Međunarodnog dana zaključit ćemo dodajući malo atmosfere Silicijske doline u našu mediteransku tehnološku zajednicu, i to putem predavanja Creativity, Entrepreneurship, and Hard Work, koje će održati Suren Markosian.

Poduzetnik u duši, Suren je uspješno izgradio nekoliko velikih tvrtki u Silicijskoj dolini, uključujući Epic! – najveću digitalnu platformu za čitanje za djecu. Jedva čekamo učiti od njega tijekom Festivala!

Kvaliteta ispred kvantitete i puke forme

Više nam je stalo do kvalitetnog sadržaja nego do puke forme.

Želimo da s Festivala odeš s novim znanjima i proširenih vidika. Želimo da se osjećaš nadahnuto, da naučiš nove vještine i da odeš željno iščekujući sljedeći Festival.

Sve detalje u vezi programa pronađi na službenoj stranici Festivala, a ulaznicu kupi ovdje!

Prisustvovanjem na #STCFestival2022 podržat ćeš rad Split Tech Cityja i rast splitskog tehnološkog ekosustava. I usput se odlično zabaviti!

Dođi i budi dio čarolije Festivala! Vidimo se!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti