Spoj glazbe, multimedije i konferencijskog sadržaja na drugom izdanju Changera

U Šibeniku će se od 23. do 26. kolovoza, u organizaciji agencije fakat. i Turističke zajednice grada Šibenika, održati drugo izdanje Changera. Uz glazbeni program na tvrđavi Sv. Mihovila, u šibenskoj povijesnoj jezgri bit će postavljene svjetlosne instalacije i izvedeni multimedijalni programi, a dio Changera biti će i konferencijski sadržaji.

Konferencijski će program Changera obraditi teme i okupiti nositelje promjena na tehnološkim, poslovnim, komunikacijskim i kreativnim područjima, s naglaskom na usvajanju relevantnih znanja i vještina iz područja ICT-a, marketinga i poslovnog upravljanja. Neki od govornika na konferenciji su Ivica Mudrinić, Nick Colgan, Rudolf Štefan, Budimir Lončar i Goran Gavranović, a teme koje pokrivaju paneli protežu se od pametnog upravljanja destinacijom do tajnog začina vođenja uspješnih timova. Organizacijski partner konferencijskih događanja je Algebra, čiji će stručnjaci izvesti dvije besplatne radionice namijenjene podizanju poslovnih kapacitete i usvajanju upravljačkih vještina.

Radionica pod nazivom Investors’ Conference namijenjena je svim onima koji žele pokrenuti vlastiti posao te imaju samo ideju, bez drugih poslovnih znanja, ali i onima poslovno iskusnim koji u ruci drže ideju, a treba im njezina stručna evaluacija. Polaznici će na Investors’ Conference iskusnim stručnjacima Algebre predstavite svoje poslovne ideja te naučite kako od ideje stvoriti poslovni projekt, ali i u suradnji s mentorima te kolegama brzo i efikasno razviti novu ideju te provjeriti svoje poduzetnički kapacitete.

Radionica Leadership Tournament svojevrsni je living lab koji omogućava članovima timovima da se iskušaju u donošenju poslovnih odluka i testiraju različite strateške pristupe u okruženju bez rizika. Članovi timova, koji se sastoje od najmanje 3, a najviše 5 članova iz iste tvrtke, na radionici postaju CEO, CFO ili CIO te rješavaju simulaciju zadanog poslovnog slučaja. U tom procesu članovi tima razvijaju analitičke vještine, na primjer kako pronaći ključne informacije i transformirati ih u profitabilne odluke, vještine strateškog planiranja i razmišljanja, vještine vođenja, timskog rada i međuljudske komunikacije te vještine financijskog planiranja. Leadership Tournament namijenjen je srednjem menadžmentu, ali timovima se mogu priključiti i iskusni seniori.

Google Garage je radionica namijenjena svima koji svoj posao vežu uz turističku djelatnost. Na ovoj radionici polaznici će dobiti kompletan uvid u određene Googlove alate, a iskusni stručnjaci prenijet će im vještine i trikove digitalnog marketinga. Polaznici radionice će proći kroz Google My Business, Google AdWords te SEO i Google Analytics te naučiti kako ih koristiti, optimizirati ulaganje i brzo doći do željenih rezultata.

Budući da radionice izvode iskusni stručnjaci s Algebre, čiji je rad internacionalno potvrđen, sudjelovanje na njima prilika je da se bez ikakve naknade sudjeluje u vrijednoj edukaciji. Cijeli program možete pogledati na web stranici Changera, a prijave na radionice možete napraviti ovdje. Praćenje svih predavanja i panel rasprava, te sudjelovanje u radionicama je besplatno.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.