Splitski SeekandHit jedini predstavnik iz Hrvatske na Googleovom summitu

Splitska tvrtka SeekandHit prošli je tjedan sudjelovala na summitu u organizaciji Googlea, “Agency of Tomorrow”, kao jedini predstavnici iz Hrvatske. Događaj je organizirao Google ekskluzivno za odabrane agencije iz srednje i istočne Europe, a odvijao se u Googleovom kampusu u Varšavi.

“Agency of Tomorrow”

Prvi summit okupio je 40-ak agencija iz centralne i istočne Europe, a predselekcija je napravljena prema veličini agencije, dosadašnjoj suradnji, ulaganjima i potencijalu za daljnji rast.

Cilj samog programa je pomoći agencijama da osiguraju dugoročni i održivi rast, da predvode razvoj tržišta digitalnog marketinga, a sve to uz podršku i blisko partnerstvo s Googleom.

Ovaj koncept konferencije nam je dosta zanimljiv jer direktno možemo podijeliti iskustva s agencijama koje djeluju na tržištima koja su dosta slična našem. Uz to, Google je doveo zbilja kvalitetne predavače, tako da smo na višesatnoj radionici imali priliku slušati savjete stručnjaka koji inače drže predavanja na MIT-u ili LBS-u. Da nije ovog programa, teško da bismo imali priliku doći do takvih izvora savjeta i znanja – rekao nam je Mario Frančešević iz SeekandHita.

Tijekom summita, koji će se održavati jednom mjesečno u kontinuitetu sljedeća 4 mjeseca, agencije imaju priliku učiti od izvrsnih predavača s velikim iskustvom, te saznati na koji način razviti vještine – od leadershipa, prodaje, razvoja poslovnih i marketinških strategija. Sve ovo trebalo bi pomoći sudionicima da steknu znanja i koriste alate potrebne za rast vlastitog poslovanja, ali i klijentskog.

Fotografije s događanja možete pogledati na Facebook stranici SeekandHita.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.