Zajednička humanitarna akcija splitskih IT-evaca

U duhu doprinosa zajednici kroz povezivanje i promoviranje splitske IT zajednice, ovoga se prosinca okupljamo za viši i plemenitiji cilj. Organiziramo prvi humanitarni cageball turnir, te pozivamo cijelu splitsku IT zajednicu da nam se pridruži. 8. prosinca održat će se prvi Split Tech Cup cageball turnir.

Okupljamo se za viši cilj

Upravo pred božićne i novogodišnje blagdane obradovat ćemo nekolicinu splitske djece laptopima na poklon. Splitski IT-evci zaigrat će cageball kako bi prikupili potrebna sredstva za kupnju laptopa i usrećili nekoliko splitskih obitelji. Tehnologija koja je IT-evcima tako uobičajena i svakodnevna stvar, nekima je u najmanju ruku neuobičajena, a nekima čak i nedostižna. A toliko potrebna za obrazovanje, ali i za zabavu. Zato ćemo u suradnji sa splitskim Crvenim križom odabrati nekoliko obitelji čija će djeca dobiti nove laptope i mogućnost sudjelovanja u besplatnom predavanju o osnovama web developmenta.

Turnir Split Tech Cup 2018. održat će se 8. prosinca od 15 sati u Sportskom centru Mačak na Mertojaku. U 15 sati je prva utakmica, tako da se sve ekipe moraju okupiti ranije. Nakon odigranih grupnih utakmica, četvrtfinala i polufinala, istoga dana u 20 sati bit će odigrana finalna utakmica.

Prijavite svoju ekipu i učinite dobro djelo

Prijaviti se mogu sve lokalne IT tvrtke, ali i pojedinci IT-evci koji prikupe ekipu. Jedna tvrtka može prijaviti više od jednog tima. Pozivamo sve naše članove, ali i druge lokalne IT tvrtke i pojedince da prijave svoje ekipe.

Prijave timova traju do 30. studenoga, do 12 sati. Prijaviti se možete ovdje.

Ekipe se mogu sastojati od maksimalno 6 ljudi, od čega 3 igrača i 3 izmjene. Budući da je turnir humanitarnog karaktera, kod ekipa koje predstavljaju tvrtke, dovoljno je da barem jedan igrač bude zaposlenik tvrtke. Pojedinci ekipe sastavljaju prema svojoj želji. Pravilo je da se igra 3 na 3, a svaka utakmica traje 10 minuta bez prekida.

Zaigrat ćemo dobar cageball, zabaviti se, a pritom učiniti jednu jako lijepu stvar pred ove blagdane.

Partneri Split Tech Cityju u organizaciji ovoga humanitarnog turnira su ICT županija, Sportski centar Mačak, te Crveni križ Split.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.