Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Šest načina na koje Split Tech City voli Split

Romana Ban

Romana Ban

07.05.2024.

1. Fascinira nas tvoja tisućljetna povijest. Tvoja se kultura gradila stotinama godina, a mi te volimo tako da nastavljamo graditi. Stvaramo sadržaj koji gradi nove splitske naraštaje – za svjetliju splitsku budućnost! 

2. Očarani smo kulturom picigina, gdje uživanje u zajedničkoj igri i druženju nadvladava ego i glad za pobjedom. Mi te volimo tako da u svojoj tehnološkoj zajednici potičemo otvoreno dijeljenje znanja i iskustva.

3. Tvoja je veličina i u tome što nisi prevelik. Hvala ti što nam omogućuješ da s jednog kraja grada za tren oka budemo u drugom. Zato se nemoj čuditi što te volimo tako da u tvom okrilju u potpunosti uživamo u svim dobrobitima ravnoteže poslovnog i obiteljskog života.

4. Splite, nevjerojatan si. Ča će nam Copacabana kad s Rive možemo raditi za cijeli svijet? Osim toga, nadohvat ruke su nam i otoci i planine. I pitka voda i čist zrak… Zdrava hrana i za tijelo i za dušu… Volimo te tako da, svjesni svega toga, živimo lokalno i radimo globalno.

5. Zahvalni smo ti na lakoći življenja koju nam pružaš. Splite, nemoj misliti da nismo svjesni svih tvojih dobrobiti – i ljeti i zimi, i dok radimo i dok odmaramo. U punini uživamo #splittechcitylifestyle i širimo glas o tome na sve strane svijeta. Pomalo!

6. Pogled sa Sv. Duje puni nas energijom i ponosom. Splite, s tobom smo uvijek na vrhu i hrabro gledamo u daljinu. Volimo te tako što uvijek gledamo naprijed – jer manje ne zaslužuješ!

Voljeni grade, sritan ti tvoj dan!

Fotografije: Julio Juraga, Bruno Dubravec, Ivan Gracin (Split Tech City)

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti