Split Tech City traži volontere

Split Tech City, krovna udruga splitskih tehnoloških tvrtki, pojedinaca, coworking prostora i drugih udruga, traži volontere. Tražimo proaktivne mlade ljude, zainteresirane za tehnološki sektor, te spremne doprinijeti zajednici. Naš istoimeni portal, Split Tech City, je centralno internetsko odredište splitske tehnološke zajednice, te najvažniji medij koji se njome bavi. Imaš priliku sudjelovati u kreiranju sadržaja za naš portal, ali i organizaciju raznih lokalnih tehnoloških događanja.

Zašto volontirati?

Studenti, ali i srednjoškolci već bi za vrijeme školovanja trebali početi graditi svoju poslovnu karijeru i stjecati neke vještine. Upravo se volontiranjem stječu iskustva i znanja koja će svaki poslodavac znati cijeniti i koja mogu biti presudna za kasnije zapošljavanje. Činjenica je i da se nakon fakulteta prije zaposle mladi koji su za vrijeme fakulteta radili ili volontirali. O iskustvu volontiranja u tehnološkom sektoru već smo pisali, i zaključili kako vam ono pruža neprocjenjivo iskustvo. Ako ste zainteresirani za gradnju svoje profesionalne karijere u tehnološkom sektoru, nema boljeg mjesta za upoznavanje potencijalnih poslodavaca, ali i cijele tehnološke zajednice, od udruge splitskih tehnoloških tvrtki, Split Tech City.

Tražimo volontere za sljedeće poslove:
  • pisanje članaka
  • upravljanje društvenim mrežama Udruge
  • organizaciju događaja (konferencije, predavanja, radionice)
Što očekujemo od naših novih volontera:

da budu pismeni, komunikativni i organizirani, da vladaju engleskim jezikom, da se znaju služiti osnovnim alatima za obradu teksta i fotografija, da poznaju osnovne zakonitosti komunikacije na društvenim mrežama, da budu proaktivni, te da gaje afinitet prema tehnologijama koje oblikuju svijet u kojem danas živimo

Što će naši novi volonteri dobiti:

priliku za upoznavanje cijele splitske tehnološke zajednice, priliku za kreiranje zanimljivih sadržaja, priliku za organiziranje lokalnih tehnoloških događaja, priliku za stjecanje novih poznanstava i novih vještina

Javi nam se!

Ako želiš aktivno sudjelovati u zajednici, upoznavati nove ljude, stjecati nova iskustva i vještine, te kvalitetno iskoristiti svoje slobodno vrijeme, javi nam se. Svoj životopis i motivacijsko pismo pošalji na tomislava@split-techcity.com. U mailu naznači za što se prijavljuješ: pisanje članaka, upravljanje društvenim mrežama ili organizaciju događaja. Radit ćeš pod mentorstvom naše izvršne urednice, koja će ti biti na raspolaganju za sve.

Pridruži nam se u stvaranju veće i povezanije splitske tehnološke zajednice i boljih prilika za mlade.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.