Kupi ulaznicu i sudjeluj na trećem Split Tech City Festivalu!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Split Startups Meetup novi je meetup u gradu!

Split Tech City

Split Tech City

16.01.2023.

Došlo je vrijeme da ti ponudimo i događaj startup tematike, zar ne?!

To je, naravno, bilo neizbježno s obzirom na to koliki je rast splitski startup ekosustav prošao tijekom posljednjih nekoliko godina.

Dug je put pred nama…ali i iza nas!

Naravno, još uvijek moramo prijeći dug put kako bismo postali mediteranski tehnološki hub kakav želimo biti.

Međutim, to samo znači da moramo nastaviti raditi ono što volimo, a za nas to predstavlja pomaganje lokalnoj tehnološkoj zajednici na bilo koji način.

U suradnji je ključ

Zato smo se okupili sa sjajnim i marljivim timom iz Studentskog poduzetničkog inkubatora – to je ona vrlo aktivna ekipa koja stoji iza startup natjecanja kao što su STup! i Get In The Ring.

Nakon nekoliko sastanaka na kojima smo brainstormali o tome kako ponuditi nešto vrijedno lokalnoj startup zajednici, došli smo na ovu ideju: Split Startups Meetup!

Naime, okupljanje na nekom događaju koji nudi networking u kombinaciji s razmjenom ideja i iskustava činilo se kao dobar način za nastavak izgradnje splitskog startup ekosustava.

O čemu se točno radi?

Znamo da izgaraš od znatiželje pa ćemo ti dati nešto informacija o Split Startups Meetup-u!

Za ovu prvu godinu naš plan je organizirati ovaj meetup jednom u tri mjeseca. Osim uvijek nevjerojatnog networkinga, svaki Split Startups Meetup donijet će sa sobom priliku čuti zanimljivo predavanje i panel raspravu, a sve s temama vezanim uz startupe.

To je jedan od razloga zašto ćemo tražiti povratne informacije od tebe na svakom Split Startups Meetup-u, stoga nemoj misliti da ćeš proći nezapaženo i bez prilike da se čuje i tvoj glas.

Što se publike tiče – svi su dobrodošli!

Vidimo se!

To je to, za sada. Znamo da smo ponudili samo kratki uvod u Split Startups Meetup, više kao teaser nekog filma, priznajemo.

Međutim, uzbuđeni smo zbog ovog novog događaja i već vrijedno radimo na realizaciji prvog izdanja, koje će se održati u veljači, pa smo te željeli obavijestiti da se pripremiš. I zato nećemo prihvaćati isprike za nedolazak!

Jedva čekamo poželjeti ti dobrodošlicu na Split Startups Meetup! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti