SeekandHit se s Dana komunikacije vratio s nagradom

Splitski SeekandHit osvojio je MIXX nagradu u Best search kategoriji na ovogodišnjim Danima komunikacije u Rovinju. SeekandHit je sudjelovao s oglasnom kampanjom “Searching Bike.hr in 2017” za klijenta Sensus Grupa i njihov projekt Bike.hr, koja je u konačnici projektu osigurala porast prihoda od oglašavanja za 118%, te povećala broj prodanih artikala za 30%.

Natjecanje MIXX napravljeno je prema međunarodnoj licenci IAB-a, a u sklopu kojeg se dodjeljuju nagrade najboljim digitalnim kampanjama. Kriteriji ocjenjivanja uključivali su kreativnost, strategiju, izvedbu i korištenje medija te postignute rezultate. Svi kriteriji su bili podjednako važni za donošenje konačne ocjene i izbor pobjednika. Žiri je bio sastavljen od profesionalaca iz svih segmenata digitalne industrije – strategije, kreativnosti, produkcije i zakupa medija. U Best Search kategoriji, koja je po prvi put ove godine uvrštena u natjecanje, našla su se rješenja koja na izniman način koriste taktike pri oglašavanju na pretraživačima.

“MIXX nagrada u Best search kategoriji nam znači puno, prije svega jer je to područje koje nam predstavlja jednu od osnovnih djelatnosti. Ono što bi još istaknuli, Bike.hr je prisutan na tržištu od 2012., te je imao uhodane oglasne kampanje, čime je značajan porast prometa, prihoda i prodanih artikala koji smo ostvarili u odnosu na prijašnju godinu jako dobar rezultat. Drago nam je da je stručni žiri to prepoznao, a posebno hvala našem klijentu na suradnji i velikom povjerenju koje nam je ukazao!”, kazao nam je Mario Frančešević, osnivač SeekandHita.

Organizatori su istaknuli kako je digitalni sadržaj, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj, dosegao razinu da može samostalno, ali i kao dio integrirane komunikacije zaista ostvariti pomak u prodaji i na brand parametrima.

 

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.