Samo nas karizmatični profesori mogu vratiti u školske klupe!

Neki su nam profesorice i profesori ostali u posebnom sjećanju, zar ne? Utjecali su na nas svojim stavom i pristupom, vjerovali u nas i ohrabrivali nas, grdili nas ako je bilo potrebno…

Možda više ne pamtimo gradivo kojem su nas podučavali, ali svojom su karizmom ostavili trajni pečat u nama.

Divne osobe – profesori koji se pamte

Vrijeme je da se vratimo u školske klupe kako bismo (ponovno) upoznali upravo takve legende od profesora, koji će nam svojim predavanjima prenijeti dašak svog bogatog znanja, oplemenjenog životnim iskustvom.

S obzirom na to da Split Tech City kao neprofitna organizacija potiče etički i društveno odgovorni pristup poduzetništvu i poslovanju, za otvaranje ciklusa predavanja “Back to school” odabrali smo profesora sa splitskog Ekonomskog fakulteta, gospodina Želimira Dulčića.

Legenda Ekonomskog fakulteta

Područje njegova rada i istraživanja vezano je upravo uz poslovnu etiku, etično i društveno odgovorno poslovanje, poslovno vođenje, strateški menadžment i strateško promišljanje.

 

Profesor Dulčić otvorit će naš novi ciklus ‘online’ predavanjem “Misli o poduzetništvu: Vrijednosti, načela, koraci, navike i strategije”, koje ćete uživo moći pratiti 20.5.2020. (srijeda) od 10 do 11 sati putem našeg Facebook Live-a.

Bogato iskustvo i uspješno mentorstvo

Rođen 1953. godine u Splitu, magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu u području organizacije i menadžmenta.

Objavio je više autorskih knjiga i udžbenika, preko 100 znanstvenih radova i više od 50 stručnih radova.

Sudjelovao je u vođenju i realizaciji više desetaka znanstvenih i stručnih projekata. Kao mentor uspješno je vodio 12 kandidata u pisanju doktorskih radova te brojne studente u pisanju magistarskih i diplomskih radova.

Natrag u klupe!

Uz predavanja koja vam pripremamo nećete poželjeti “picavati”, zadnja vam klupa neće biti privlačna te ćete uvijek biti među onima koji žele znati više!

Vidimo se 20.5. u 10 sati! 🙂

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.