Prijavite se na Hack4Split!

Nakon uspješnog prošlog Hack4Split hackathona, gdje su 54 sudionika kreirala rješenja za 14 projekata, došlo je vrijeme za novi Hack4Split. Ovogodišnji hackathon će se održati 16. i 17. ožujka.

Ove godine organizatori su odlučili sudionicima dati više fleksibilnosti i kreativne kulture. Proteklih 6 mjeseci radili su s malim grupama neprofitnih organizacija. Sudionici imaju na raspolaganju 10 problema za rješavanje, i sve što moraju je izabrati jedan ili više od tih 10 problema. Također, ako postoji neki drugi lokalni problem koji mislite da možete riješiti, možete se prijaviti i s tom idejom. Sudjelovati mogu programeri, dizajneri, copywriteri, fotografi i mnogi drugi, kako bi pomogli stvoriti nešto dobro u Splitu.

Krenite okupljati tim, razmišljati o idejama i prijavite se na Hack4Split. Prijaviti se možete ovdje, a više informacija možete vidjeti ovdje. Prijave traju još samo 9 dana, zato požurite. Organizatori hackathona su Klub mladih Split i lokalne neprofitne udruge, a Split Tech City je jedan od partnera.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.