Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Pozivamo vas na prvi Split Tech City pub kviz!

Tina Tomičić

Tina Tomičić

14.07.2021.

U periodu od kraja 6-og mjeseca pa do kraja kolovoza svi se lako poistovjetimo sa stihom TBF-ove pjesme:

I tlaka mi se maknit zbog tlaka u zraku
Sunce pretvara mozak mi u žvaku

Znamo da nije kolovoz, ali vrućine su trenutno neizdržive, a jedine aktivnosti koje priznajemo su picigin i ležanje na plaži s bocom hladne pive u ruci… No, kako nam sive stanice ne bi odumirale, Split Tech City organizira IT Pub Kviz kojeg će voditi Jakov Kusić.

Jakov već nekoliko godina uspješno organizira pub kvizove i s pravom možemo reći da je veteran na kvizaškoj sceni, tako da ni najmanje ne sumnjamo u pozitivan ishod i prvog Split Tech City pub kviza.

Kviz će se održati u Tap B pivnici, u srijedu 21.07. s početkom u 20 sati, a maksimalan broj ekipa koje mogu sudjelovati ograničen je na 10 (po ekipi može biti najviše 4 sudionika). Okvirno trajanje je 90 minuta, nakon čega slijedi networking.

Iako je tematika kviza IT, ne morate biti programeri kako biste sudjelovali; dovoljno je da imate općenito informatičko znanje i želju za dobrom zabavom! Poznavanje dijelova računala, malo kripta i igrica neće biti naodmet… just saying

Očekuju vas vizualna pitanja, abc pitalice i pitalice gdje u glavu morate odgovoriti.

Požurite s prijavom

Zbog ograničenog broja, prijava je obavezna i ide po principu “tko prvi….” Ma znate dalje. 🙂 Prijave se zaprimaju putem Google Forme, a kotizacije nema.

Okupite ekipu, dobro se zabavite i pokažite zavidno baratanje tehnološkom terminologijom, a najbolji će biti i nagrađeni!

Vidimo se!Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti